Șefii FRF au preferat „Cupa Satelor” în locul unui contract substanțial pentru Ladislau Boloni. Dezvăluiri explozive ale tehnicianului lui Metz

Dragos Stefanescu 21.06.2022, 13:57
Șefii FRF au preferat „Cupa Satelor” în locul unui contract substanțial pentru Ladislau Boloni. Dezvăluiri explozive ale tehnicianului lui Metz

Rezultatele extrem de slabe obținute de naționala României în Liga Națiunilor au produs un val de nemulțumire în fotbalul românesc. Pe fondul acestei situații tensionate, Ladislau Boloni a oferit recent mai multe detalii uluitoare din culisele negocierilor cu șefii FRF.

Ladislau Boloni, dezvăluiri uluitoare din culisele negocierilor cu șefii FRF. ”Mi s-a spus că Federaţia are şi alte obiective acum. Printre care şi finanţarea Cupei Satelor”

Pe fondul situației tensionate create în jurul echipei naționale a României, Ladislau Boloni a făcut câteva dezvăluiri uluitoare din culisele negocierilor cu șefii FRF. Tehnicianul a fost dorit la cârma naționalei înainte de a fi numit Edi Iordănescu. Negocierile dintre Boloni și FRF au eșuat lamentabil, din cauza unor motive de-a dreptul hilare. Tehnicianul lui Metz susține că șefii FRF i-au explicat că nu-i pot satisface pretențiile financiare deoarece au alte obiective, printre care și ”Cupa Satelor”.

Eu sunt convins şi acum că dacă Daum a avut 50.000 de euro pe lună, atunci pentru mine ar fi trebuit să dea 60-70.000! Bine, eu ştiam că cer imposibilul, dar voiam să primesc răspunsul la nişte întrebări. De pildă, de ce se poate 50.000 pentru Daum, iar un antrenor român ar trebui să primească nici măcar jumătate?

Printre explicaţii a fost şi aceasta că acum adversarul e puţin mai altfel. Şi aici a venit replica preşedintelui cu Muntenegru (n.r- „Avem grupă ușoară! Și eu, dacă mă dezbrac și iau treningul de antrenor pe mine, tot bat Muntenegru”) .

Dar, de fapt, eu ceream doar să fiu respectat, aşa cum a fost respectat şi Daum. Mai ales că, fără nicio exagerare, cred că am făcut mai mult decât Daum în cariera mea de antrenor. Şi puteam fi mai util pentru echipa naţională decât a fost Daum.

Dar, repet, am pus problema sumei respective, doar pentru a primi nişte răspunsuri. Ulterior, când am avansat în negocierile cu FRF, mi-am scăzut pretențiile financiare la mai mult de jumătate din suma cerută iniţial.

Și mi s-a dat și un alt motiv pentru care nu puteam să primesc salariul pe l-a avut Daum. Mi s-a spus că federația are și alte obiective acum. Printre care și finanțarea Cupei Satelor. Iar treaba asta chiar m-a supărat!

E un argument copilăresc să pomeneşti de Cupa Satelor, când vorbeşti cu mine pentru postul de selecţioner”, a spus Ladislau Boloni pentru Adevărul.

Boloni este convins că ar fi obținut mai mult în cele patru partide din Liga Națiunilor

Ladislau Boloni a vorbit și despre rezultatele slabe obținute de naționala României în Liga Națiunilor. Reputatul tehnician este convins că ar fi reușit rezultate mai bune dacă ar fi condus naționala în aceste partide.

Sunt ferm convins că aş fi făcut anumite lucruri mai rău decât selecţionerul actual. Dar anumite lucruri, sigur le-aş fi făcut altfel. Cred că dacă am fi folosit strategia mea, am fi obţinut alte rezultate”, a declarat Boloni.

Urmăriți Playsport.ro și pe