Șefii lui Al Hilal l-au dat afară pe Răzvan Lucescu și i-au găsit deja înlocuitor. Cine vine în locul românului

Bordei Radu / 15.02.2021, 13:02
Șefii lui Al Hilal l-au dat afară pe Răzvan Lucescu și i-au găsit deja înlocuitor. Cine vine în locul românului

Șefii lui Al Hilal l-au dat afară pe Răzvan Lucescu și i-au găsit deja înlocuitor. Înfrângerea din meciul cu Damac, la care nu a debutat încă fostul „astral” Constantin Budescu, i-a fost fatală antrenorului. În ciuda triplei istorice din sezonul trecut, șefii de la Al Hilal nu au apreciat parcursul echipei din acest sezon. Chiar dacă formația lui Lucescu mai avea șanse la titlu, jocul slab din utlima perioadă i-a speriat pe conducătorii arabi.

În ultimele 9 partide, echipa lui Răzvan Lucescu nu obținuse decât 2 victorii, iar jocul a fost departe de a fi convingător. Liderul Al Shabab s-a distanțat la 5 puncte în fruntea clasamentului și soarta lui Lucescu era pecetluită.

Șefii lui Al Hilal l-au dat afară pe Răzvan Lucescu și i-au găsit deja înlocuitor. Cine vine în locul românului

Nici clauza importantă din contractul antrenorului nu l-a mai salvat pe Lucescu. Presa, dar și fanii, îi cereau capul, mai ales după prestația cu Damac. „Nu mai poate pregăti un meci. Este rupt de realitate, nu mai are soluții” au fost câteva din criticile adresate lui Lucescu junior. Iar șefii grupării au decis să taie în carne vie.

Rogerio Micali a câștigat trofeul olimpic cu naționala Braziliei

Anunțul a venit la câteva ore după meci. Într-un comunicat oficial, conducerea clubului a anunțat despărțirea de antrenorul român. Înlocuitorul lui va fi Rogerio Micali, un tehnician brazilian. Vestea fusese oricum vehiculată în presă de către mai mulți jurnaliști. Iar mandatul lui Răzvan Lucescu în arabia Saudită a luat sfârșit mai repede decât se aștepta cineva. Mai ales după rezultatele excelente de anul trecut.

Nici jucătorii nu îl mai susțineau

Se pare că Răzvan Lucescu nu mai era foarte popular nici în vestiarul celor de la Al Hilal. Unul din starurile echipei nu a ezitat să critice tactica aleasă de antrenor pentru meciul cu Damac. ”Fotbalul nu răsplătește doar posesia, trebuie să fim și eficienți” declarat peruanul Andre Carillo, după ultima înfrângere.

Al Hilal a avut 81 la sută posesie, dar n-a tras decât 4 șuturi la poartă. Chiar dacă i-a avut pe teren și pe Gomis ori Luciano Vietto, starurile formației din Arabia Saudită. Iar antrenorul a plătit, la final, pentru jocul și rezultatele neconvingătoare.

Lucescu n-a fost ajutat nici de faptul că echipa nu a reușit să câștige nici în meciurile din celelalte competiții. Al Hilal a pierdut în Supercupa Arabiei Saudite, dar și în Cupă. Pericolul de a nu câștiga niciun trofeu în acest sezon i-au forțat pe șefii clubului să acționeze și să scape de Lucescu