Șefii lui Dinamo, aroganță la adresa lui Borcea: „Ne bucură că foști suporteri revin lângă echipă. Zgomotul de fond nu trebuie să ne abată”. Exclusiv

Alex Matei 02.06.2023, 21:52

Dinamo mai are un pas până la revenirea în Liga 1. „Câinii” au stat doar un an în B. Noua conducere asigură că a început deja munca pentru Liga 1.

Dinamo nu vrea să se despartă de cei mai buni oameni ai săi. Ghezali e în atenția mai multor cluburi din Liga 1, dar e declarat netransferabil de președintele executiv Andrei Nicolescu.

„Doar presa a speculat, nu avem nimic oficial de la nimeni, nicio ofertă. Noi credem că acești jucători pot face performanță și la nivel de Liga 1. Păstrăm jucătorii, avem o relație specială cu ei, avem și prelungirile contractelor. Noi credeam că sunt fotbaliști cu potențial de Liga 1 chiar înainte să se intereseze de ei diverși specialiști, aveam încredere în fotbaliștii din lotul nostru”, a spus Nicolescu pentru PlaySport.

Întrebat dacă jucătorii vor accepta prime din partea unor oameni de afaceri care nu au o legătură oficială cu clubul, Nicolescu a răspuns:

„Abordarea clubului e că noi avem setate anumite prime, suntem concentrați pe obiectiv. Ne pare bine că foști suporteri de-ai lui Dinamo revin lângă echipă, indiferent că se numesc Borcea sau altfel. În rest, zgomotul de fond nu trebuie să ne abată din drumul nostru”.

Nicolescu spune că DDB, asociația suporterilor care a salvat clubul prin contribuția financiară din ultimii doi ani, va juca un rol important în viața lui Dinamo și după ieșirea din insolvență.

„DDB este parte din acționariat. Avem o înțelegere că la momentul ieșirii din insolvență vor avea un reprezentant în Consiliul de Administrație”, a promis Nicolescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe