Șeicii de la PSG își spulberă competiția. Au pregătit 80 de milioane pentru un star din Serie A, dorit și de echipe din Premier League

Bordei Radu / 01.08.2022, 17:55
Șeicii de la PSG își spulberă competiția. Au pregătit 80 de milioane pentru un star din Serie A, dorit și de echipe din Premier League

Șeicii de la PSG nu au mai aruncat cu sute de milioane în transferuri. S-au ocupat să îi facă un contract uriaș lui Kylian Mbappe și au completat lotul cu jucători tineri, cu potențial mare. Dar acum pregătesc o mutare importantă.

Șeicii de la PSG vor să îi facă plăcerea noului antrenor. Starul din Serie A, dorit neaapărat de Cristophe Galtier

Noul tehnician de la PSG nu a cerut superstaruri de la conducerea clubului, mai ales că parizienii vor să scape de mai mulți fotbaliști, înainte să mai investească. Dar Galtier vrea neaapărat un mijlocaș central puternic, care să și ajute în atac, iar acesta s-a oprit asupra lui Sergej Milinkovici-Savic. Jucătorul de 27 de ani este dorit în fiecare de câte o echipă puternică, dar pretențiile celor de la Lazio îi gonesc mereu pe doritori. De data aceasta, fotbalistul este tot mai aproape de plecare, mai ales că este urmărit și de cluburi din Premier League. Manchester United și noii bogați ai Angliei, Newcastle, l-au pus pe lista de priorități.

De aceea, cei de la PSG pregătesc o mega ofertă pentru sârb. Lazio ar solicita în jur de 70 de milioane, dar PSG pune pe masă cu 10 milioane mai mult. Este o ofertă care să blocheze și ceilalți rivali. Iar Savic ar putea face trecerea la un club puternic al Europei.

Lionel Messi se întoarce la Barcelona. Mutarea se va face în vara anului 2023

Lionel Messi a ajuns la PSG în vara anului trecut, după ce contractul cu Barcelona a ajuns la final. Catalanii nu au avut posbilitatea de a-i asigura salariul anual al starului argentinian, așa că acesta a ajuns liber de contract la PSG. Messi a semnat cu parizienii un contract valabil pe doi ani.

Radio Catalunya, citat de footballtransfers.com, anunță că Lionel Messi (35 de ani) va reveni la Barcelona în vara anului viitor. Joan Laporta și Xavi ar fi ajuns deja la un acord pentru această mutare. Singurul problemă rămasă de rezolvat este cea a salariului lui Messi. Barcelona se confruntă în continuare cu probleme financiare. Totuși, contractul prin care formația catalană a acceptat să cedeze 25% din drepturile TV pentru următorii 25 de ani poate rezolva problema salariului lui Messi.

Președintele Barcelonei este hotărât să-l readucă pe starul argentinian pe Camp Nou, unde să-și încheie fabuloasa carieră.

Am făcut ce a trebuit să fac și am pus clubul înaintea celui mai bun jucător in istorie. Îl cunosc pe Messi de când era copil și îl iubesc pe Leo. Simt că îi sunt dator moral. Este cel mai bun jucător din istoria clubului și voi face tot ce pot să poată avea cel mai frumos final de carieră în tricoul Barcelonei, a declarat Laporta