Semnează Mbappe? Al-Hilal I-a promis 700 de milioane de euro după care șeicii au zburat la Paris pentru a parafa contractul

Iosif Pintilie 26.07.2023, 19:48
Semnează Mbappe? Al-Hilal I-a promis 700 de milioane de euro după care șeicii au zburat la Paris pentru a parafa contractul

Kyllian Mbappe ar putea ajunge în Arabia Saudită în această vară. Francezul nu mai are viitor la PSG după ce a refuzat să își prelungească angajamentul scadent vara viitoare.

Al-Hilal, viitoarea destinație a lui Mbappe?

Al-Hilal este gata să îi ofere un salariu uriaș lui Mbappe. Saudiții vor să îi plătească un salariu de 200 de milioane de euro de sezon, alături de 700 de milioane de euro pentru drepturile sale de imagine.

Mai multe, aceștia îi oferă lui Mbappe o clauză prin care acesta poate pleca gratis, vara viitoare.

Oficialii de la Al-Hilal au zburat la Paris pentru a negocia cu PSG și cu atacantul francez.

Un avocat italian a vorbit despre situația lui Mbappe, spunând că, dacă PSG va încerca să îl pedepsească pe Mbappe, atacantul ar putea apela la justiție pentru a rămâne fără contract.

„Se poate elibera de club? Da, răspunsul e afirmativ, în cazul în care comportamentul lui PSG nu se limitează la o neconvocare pentru un singur meci de campionat.

Dar dacă se repetă situația de a desconsidera jucătorul, de a-l lăsa în afara lotului, cu o tendință clară de a-l persecuta, atunci se discută altfel și trebuie respectată dorința jucătorului de a nu-și prelungi înțelegerea.

Când un fotbalist ajunge în ultimul an de contract, în orice campionat și la orice nivel, intră în faza critică în relația cu clubul și acest mariaj se poate rupe, din vina unei părți sau din vina celeilate.

Și dacă pe 13 august Mbappe va fi împiedicat să desfășoare orice activitate organizată cu prima echipă, adică să nu-i fie permis să ia parte la antrenamente, reuniuni cu antrenorii și convocări pentru jocuri din Ligue 1, atunci s-ar putea crea premisele ca Kylian să apeleze la justiția sportivă franceză. Și să obțină rezilierea contractului cu PSG, pe lângă plata unei despăgubiri”, a spus Mattia Grassani, avocat.

Urmăriți Playsport.ro și pe