Sepsi a câștigat Cupa și a început campania de achiziții. Primul transfer oficializat de echipa lui Bergodi

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.05.2022, 23:47
Sepsi a câștigat Cupa și a început campania de achiziții. Primul transfer oficializat de echipa lui Bergodi

Sepsi Sf. Gheorghe a anunțat oficial primul transfer pentru sezonul viitor, la scurt timp după ce a câștigat primul trofeu din istorie, Cupa României, după o finală cu FC Voluntari, scor 2-1, pe stadionul Rapid din București. Covăsnenii l-au prezentat oficial pe Ion Gheorghe, mijlocaș ofensiv care fusese deja acontat de mai multe zile.

Sepsi Sf. Gheorghe l-a prezentat oficial pe Ion Gheorghe, cu care se înțelesese deja de câteva zile

Fotbalistul de 22 de ani, crescut de Dinamo, a anunțat deja de mai mult timp conducerea lui FC Voluntari că nu are de gând să își prelungească înțelegerea care expira la finalul sezonului. Iar la scurt timp, s-a înțeles cu Sepsi Sf. Gheorghe, după ce inițial negociase cu Farul Constanța.

El a fost folosit în ultimele meciuri jucate de ilfoveni în Liga 1. Nu însă și în finala Cupei României. Conducerea lui FC Voluntari a considerat că nu este în regulă ca Ion Gheorghe să joace un meci atât de important tocmai contra viitoarei sale echipe. Iar ulterior, la doar câteva ore de la acel meci, Sepsi Sf. Gheorghe a anunțat oficial transferul acestuia. Ion Gheorghe a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formația covăsneană.

Sepsi OSK are un nou mijlocaș. Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului Ion Gheorghe, care ultima oară a jucat la FC Voluntari, dar a mai evoluat în carieră și la FC Dinamo.

Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru.

Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”,  a anunțat Sepsi Sf. Gheorghe prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Ce a spus fotbalistul după ce a fost lăsat în afara lotului pentru finala Cupei României de cei de la FC Voluntari

Înainte de oficializarea acestei mutări, Ion Gheorghe a dezvăluit că Liviu Ciobotariu a fost de fapt cel care l-a sfătuit să nu joace în finala Cupei României. De asemenea, el a explicat că a trecut prin stări emoționale contradictorii după fluierul final. Dar, în cele din urmă, este bucuros că va avea șansa de a evolua în cupele europene în sezonul viitor cu noua sa echipă.

Mi-ar fi plăcut ca Voluntari să câștige Cupa României ca să termin sezonul cu un trofeu. Dar, pe de altă parte, s-a impus echipa cea mai bună. Mă bucur pentru noua mea echipă, sper să facem o figură frumoasă în Europa.

Mi-am dorit un proiect în care pot crește pentru a face pasul afară. Au fost primii pe lista mea, pentru ei am rămas în România.

N-a fost decizia mea. Am avut o discuție cu Mister, mi-a spus că este mai bine pentru mine ca să nu iasă discuții, ca să nu mă expună. Am fost de acord cu el”, a spus noul fotbalist al lui Sepsi Sf. Gheorghe, după finala Cupei, potrivit Digi Sport.

Românul Niczuly a câștigat Cupa României cu Sepsi și avertizează: “Aș merge să joc pentru naționala Ungariei”. Ce l-a enervat pe portar