Sepsi l-a convins pe Budescu! Mijlocașul rămâne în Liga 1. „Vine acum să semneze”

Bordei Radu / 18.01.2022, 11:57
Sepsi l-a convins pe Budescu! Mijlocașul rămâne în Liga 1. „Vine acum să semneze”

Sepsi a dat o lovitură pe piața transferurilor și l-a convins pe Constantin Budescu să vină în Ardeal. Nimeni nu se aștepta ca fotbalistul să mai continue în România, mai ales că nimeni nu își permitea salariul mare al acestuia. Gigi Becali îi plătea 20.000 de euro lunar.

Cu toate acestea, se pare că proiectul prezentat de echipa ardeleană l-a convins pe fotbalist. De aceea, Budescu a decis să mai renunțe la o parte din pretențiile salariale. Fotbalistul va juca până în vară, la Sepsi, dar va putea continua și în sezonul viitor.

Bomba transferurilor vine de la Sepsi. L-a convins pe Budescu să semneze până la vară

Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB, asta după ce a „ieșit de la inima” lui Gigi Becali. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a rezistat mai puțin de patru luni în formația „roș-albastră”. Devenit liber de contract, fotbalistul și-a găsit deja o nouă echipă în Liga 1.

Mijlocașul a fost dorit de Hermannstadt și Petrolul, însă nu a vrut să renunțe la Liga 1. Astfel, acesta a ajuns la negocieri cu Sepsi Sf. Gheorghe. Patronul Laszlo Dioszegi l-a vrut neaapărat pe fostul jucător al FCSB-ului și a negociat intens cu mijlocaș. Acesta și-a dat, într-un final, acordul și se va prezenta sub conducerea lui Cristiano Bergodi. Este o mutare importantă, care s-ar putea dovedi decisivă în econimia play-off-ului. Iar Sepsi îi plătește fotbalistului jumătate din salariul pe care îl avea la FCSB.

Este pe drum, a acceptat oferta noastră. Îl așteptăm cu brațele deschise. Îi oferim 10.000 de euro lunar până în vară. Dacă va juca bine, rămâne la noi și din vară. E un fotbalist bun”, a declarat Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Fanii îl așteptau la Petrolul, să ducă echipa în Liga 1

Liderul din Liga a doua spera să beneficieze de serviciile fotbalistului pe care l-a lansat. Mai ales că Budescu nu și-a ascuns niciodată dorința de a reveni la Ploiești. Deocamdată, jucătorul de 32 de ani, a preferat, deocamdată, să rămână la nivel de Liga 1.

Nu am avut nicio discuție cu Budescu să vină la Petrolul. Asta nu înseamnă că nu ni-l dorim, dar nu ni-l permitem. O să-l sun, dacă ziceți că acum nu mai e sub contract cu FCSB. Dar sunt șanse slabe. Nu cred că avem noi bani de pretențiile lui Budescu. Dar, dacă este posibil, noi îl așteptăm cu cea mai mare plăcere, a declarat Costel Lazăr, președintele Petrolului, în exclusivitate pentru PlaySport.ro