Sepsi OSK Sf. Gheorghe și-a angajat antrenor pentru sezonul viitor. Oficialii din Covasna au făcut anunțul oficial

Olteanu Ștefan 02.05.2022, 21:54
Sepsi OSK Sf. Gheorghe și-a angajat antrenor pentru sezonul viitor. Oficialii din Covasna au făcut anunțul oficial

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că și-a angajat antrenor pentru sezonul viitor. Pe banca formației din Covasna au fost în actuala stagiune Leo Grozavu, timp de 13 meciuri, dar și Cristiano Bergodi, care a fost numit în funcție în octombrie 2021. Contractul lui Bergodi era scadent pe 30 iunie 2022, însă italianului i-a fost oferită prelungirea pentru încă un sezon.

Cristiano Bergodi continuă proiectul pe care l-a început la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Formația din Covasna și-a angajat antrenor pentru sezonul viitor

Sepsi OSK Sf. Gheorghe le-a transmis fanilor o informație de ultimă oră prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare și a dezvăluit că și-a angajat antrenor pentru sezonul viitor.

Numele acestuia este Cristiano Bergodi, antrenorul care se află la cârma echipei din octombrie 2021. Bergodi a venit atunci la Sf. Gheorghe pentru a-l înlocui pe Leo Grozavu, proaspăt demis, însă contractul care i-a fost oferit a fost pe un singur sezon. Cum înțelegerea sa ajungea la final pe 30 iunie, adică în mai puțin de două luni, covăsnenii i-au propus un nou contract.

Cristiano Bergodi a ales să semneze pentru încă un an, astfel că în stagiunea 2022 – 2023 va putea să continue proiectul pe care l-a început la Sfântu Gheorghe.

Întotdeauna pentru o echipă! Cristiano Bergodi rămâne antrenorul Sepsi OSK!

Clubul Sepsi OSK anunță că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Cristiano Bergodi antrenează echipa Sepsi OSK din octombrie 2021 și a semnat un nou contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.

Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre!”, au transmis covăsnenii, pe Facebook.

Conducerea clubului e mulțumită de munca pe care a depus-o Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi a preluat-o pe Sepsi într-o situație extrem de dificilă. Italianul a pus echipa pe picioare, însă nu a mai reușit să prindă o poziție de play-off la finalul sezonului regular.

Totuși, covăsnenii se luptă în continuare pentru barajul de Conference League în play-out. În acest moment sunt pe locul 3, cu 36 de puncte, după Rapid și FC Botoșani. Giuleștenii au 39 de puncte, în timp ce FC Botoșani are 38 de puncte.

Attila Hadnagy, directorul general al clubului covăsnean, a oferit o primă reacție după ce Cristiano Bergodi a semnat:

Suntem mulțumiți de ceea ce a făcut Bergodi, de aceea am prelungit înțelegerea. Echipa joacă un fotbal frumos, suntem convinși că în sezonul viitor atacăm din nou play-off-ul”, a transmis oficialul, potrivit gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe