Exclusiv Playsport Live. Sepsi vrea să îi fure lui Edi Iordănescu jucătorul din Liga a 2-a vizat de FCSB

Olteanu Ștefan / 25.10.2021, 20:26

E război între FCSB și Sepsi pe piața transferurilor, după ce s-a aflat că formația din Sfântu Gheorghe vrea să îi fure lui Edi Iordănescu un jucător. Este vorba despre Valentin Țicu, fundașul stânga de 21 de ani care este căpitan la Petrolul. În cadrul ultimei ediții a emisiunii PlaySport LIVE, antrenorul Nae Constantin a dezvăluit care este situația fotbalistului său.

Valentin Țicu, jucătorul pe care Sepsi vrea să i-l fure lui Edi Iordănescu. Care este situația fundașului dorit de FCSB

În ultimele luni s-a vorbit tot mai intens despre posibilitatea ca Valentin Țicu să ajungă la FCSB, transfer care s-ar putea realiza chiar în iarna aceasta, însă Sepsi este și ea pe fir și vrea să îi fure jucătorul lui Edi Iordănescu.
În cadrul emisiunii PlaySport LIVE, antrenorul Nae Constantin a dezvăluit faptul că Sepsi a făcut chiar și o ofertă pentru Țicu. Cu toate acestea, conducerea a respins propunerea respectivă, iar tehnicianul Petrolului spune că în acest moment căpitanul său este netransferabil:

Nu am avut o discuție cu el până acum și nici nu o să am. El dacă vrea să discute cu mine, sunt deschis. Dar eu sunt sigur că nu s-a pus problema ca Țicu să plece la FCSB sau la orice echipă.

Știu sigur că Sepsi l-a vrut în vară și nici nu s-a pus în discuție să plece. Părerea mea e că el trebuie să rămână la Petrolul. Pentru CV-ul lui ar însemna mai mult o promovare cu Petrolul în acest moment decât un transfer în Liga I”, a spus Nae Constantin, la PlaySport LIVE.

Cum comentează interesul FCSB-ului

Referitor la interesul FCSB-ului, antrenorul ploieștenilor a spus că este doar un zvon aruncat pentru a destabiliza echipa:

Eu nu știu să fie vreo confirmare oficială de la Petrolul. Nu știu să fie vreo discuție. Pentru mine e doar ceva aruncat în presă ca să ne destabilizeze. Sunt oameni care vor să nu ne meargă bine și la o perioadă văd că apare câte ceva. Asta cu Țicu la FCSB e aruncată pentru destabilizare, așa o văd eu.
E prea mult spus că ne vor răul. Aș putea să duc discuția acolo unde vreți, dar nu îmi stă în atribuțiuni. Cunosc prea puține aspecte clare, ar fi doar o vorbă și atât. Fără acoperire. La o perioadă apare câte o știre d-asta. Nu sunt bani, trebuie să îl vândă pe Ticu. Au datorii și nu pot merge la licitație, că au fiscalul pe 0 și nu știu ce. Tot timpul apare câte una. Și eu vreau să cred că asta cu Țicu e una de genul”, a mai adăugat tehnicianul.

„Valentin Țicu va fi viitorul fundaș stânga al echipei naționale!”

Atunci când a venit vorba despre calitățile fotbalistului său, Nae Constantin a avut numai cuvinte de laudă. Valentin Țicu are parte de un start de sezon foarte bun în Liga II, iar în primele 11 meciuri s-a remarcat cu 3 goluri și un assist. Petrolul Ploiești e lider în eșalonul secund, cu 30 de puncte după 11 etape. Mai mult, ploieștenii se pot lăuda și cu cea mai bună defensivă. Doar două goluri au primit în acest debut de sezon. O bună parte din merite i se datorează și fundașului stânga care poartă banderola de căpitan:

Țicu poate juca mult mai bine, are multe de arătat și sunt sigur că în viitor va fi fundașul stânga al echipei naționale!
Nu sunt în măsură să va răspund la această întrebare (n.r. – despre prețul lui Ticu). Prețul îl face cererea și oferta. Nu mă interesează. Nu aș putea să va spun nici măcar de contracte au jucătorii noștri”, a mai spus Nae Constantin

EXCLUSIV. Curtat de FCSB și chemat la lotul U21, căpitanul Petrolului își face un autoportret spectaculos: ”Dacă aș fi președinte de club, aș achita pe loc 10 milioane de euro pentru Țicu” + Ce pariu amuzant a pus cu doi colegi în cazul promovării în L1.