Sergio Ramos a jucat primul meci pentru Sevilla după 6595 de zile. “Acum pot să mor liniștit”

Ioan Valentin Oprea 18.09.2023, 00:46
Sergio Ramos a jucat primul meci pentru Sevilla după 6595 de zile. “Acum pot să mor liniștit”

Revenit la Sevilla, după 6595 de zile, fundaşul central Sergio Ramos a fost integralist în victoria andaluzilor cu Las Palmas, scor 1-0.

După înfrângeri pe linie în primele trei etape, Sevilla a bifat primele puncte din noul sezon din La Liga. Unicul gol al întâlnirii a purtat semnătura belgianului Dodi Lukebakio, transferat, asemenea lui Ramos, tot în această perioadă de mercato.

Chiar dacă fanii deţinătoarei trofeului Europa League s-au opus iniţial unei reveniri a lui Ramos la Sevilla, experimentatul fotbalist în vârstă de 37 de ani s-a declarat încântat de modul în care a fost primit acum la prima sa echipă.

Am avut unele dubii la început legate de modul în care voi fi primit, dar după primirea avută le-am pus părinților mei că acum pot să iau asta cu mine în mormânt, pot să mor liniștit. Am văzut dragostea fanilor de la încălzire, exact ce are nevoie orice jucător”, a explicat, plin de entuziasm, fostul jucător al lui PSG şi Real Madrid.

Nu-i pare rău că a refuzat oferetele din Arabia Saudită

Deşi a avut în toamnă oferte pe bani mulţi din Arabia Saudită, Ramos precizează că este bucuros că a spus nu banilor şi s-a întors în Spania. Acesta e mulţumit de cum a arătat Seviila la întâlnirea cu Las Palmas şi subliniază că acesta este doar începutul unei lungi serii de invincibilitate.

Cred că am avut 26 de ocazii de a marca, am fi putut să majorăm avantajul, dar important e că am câștigat. Vreau ca acesta să fie doar începutul unei serii bune”, a decretat, plin de încredere, Ramos.

Prevede un campionat strâns în Spania

Întrebat ce impresii are despre campionatul iberic, veteranul de 37 de ani a evidenţiat că se aşteaptă la o ediţie extrem de strânsă. Ramos a transmis că formaţiile din La Liga sunt echlibrate valoric şi în orice meci pot apărea surprize.

Am jucat cu multă intensitate, e un campionat unde orice echipă îți poate face viața dificilă, se vede competitivitate”, a concluzionat Ramos.

Urmăriți Playsport.ro și pe