Sexy-duelul de la Birmingham cu o româncă în prim plan. Sorana Cîrstea va înfrunta o adversară la fel de frumoasă ca ea

Moldoveanu Camelia / 17.06.2022, 13:28
Sexy-duelul de la Birmingham cu o româncă în prim plan. Sorana Cîrstea va înfrunta o adversară la fel de frumoasă ca ea

Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 36 WTA) – Donna Vekic (25 de ani, locul 92 WTA), sexy-duelul de la Birmingham. Meciul are loc vineri, de la 13:00, pe arena centrală „Ann Jones”.

Sorana Cîrstea și Donna Vekic sunt protagonistele celui mai sexy duel de la Birmingham

Duelul dintre Sorana Cîrstea și Donna Vekic, din sferturile de finală de la Birmingham, nu este doar unul în tenis, ci și în frumusețe. Cele două sportive sunt considerate cele mai frumoase jucătoare de tenis din clasamentul WTA.

Sexy-duelul de pe arena centrală „Ann Jones” o să fie transmisă în format LIVE TEXT pe playspory.ro, dar la TV poate fi urmărit pe canalul Digi Sport 2.

Donna Vekic (fără clasament la dublu) a făcut pereche cu Simona Halep (494 WTA la dublu), la dublu, în turul 1 al turneului de la Birmingham. Acestea au fost învinse cu scorul de 3-6, 6-7 (7-9) de pereche formată din Latisha Chan (32 de ani, 83 WTA) și Samantha Stosur (38 de ani, 11 WTA).

Sorana Cîrstea și Donna Vekic s-au mai întâlnit anterior de 4 ori în circuitul mondial, iar scorul general este în prezent 2-2.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Donna Vekic (@donnavekic)

Fericire uriașă înainte de confruntarea cu Donna Vekic

Jucătoarea din Târgoviște a trecut de sârboaica Aleksandra Krunic cu scorul de 6-1, 6-1, la capătul unei partide care a durat puțin mai mult de o oră. Sorana Cîrstea a demonstrat un joc solid și este favorită în următoarea confruntare.

Cu siguranță, în întâlnirea de pe iarba britanică, Donna Vekic va încerca să îi facă față româncei nu prin eleganța vestimentației, ci prin forța de joc. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată pe teren de iarbă, chiar la Birmingham, în 2013.

„Sunt foarte foarte fericită, a fost un joc peste așteptările mele. A fost de vis. Totul mi-a ieșit. Nu pot să cer mai mult decât am făcut azi. E senin, publicul a fost extraordinar. A fost o zi bună pentru mine la serviciu.

Pentru mine, vârsta este doar un număr. Am spus-o de multe ori că nu mă gândesc la ani, la clasament și nu mă deranjează că înaintez în vârstă. În fiecare an învățăm din viață și din greșeli.

Sunt extrem de mândră cu ce am realizat în toți acești ani. Te dezvolți de la domnișoară la doamnă, sunt mândră pentru că joc tenis, am început de la patru ani o călătorie extrem de plăcută pentru mine.

Tenisul este un sport care poate da speranțe, sunt foarte mândră că pot fi parte din acest sport”, a spus Sorana Cîrstea, la finalul jocului cu Aleksandra Krunic.