Sezonul 2 de PlaySport LIVE debutează cu un invitat de marcă: antrenorul echipei de fotbal CSA Steaua, Daniel Oprița!

Sorin Chiriac / 10.01.2022, 13:44

Sezonul al doilea al emisiunii PlaySport LIVE debutează în forță! Astăzi, de la orele 18:00, gazdele emisiunii, jurnaliștii sportivi Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, vor avea un invitat cu totul special: antrenoul echipei de fotbal CSA Steaua, Daniel Oprița!

Daniel Oprița va răspunde întrebărilor voastre!

În ziua în care echipa de fotbal din Liga a 2-a s-a reunit la Stadionul din Ghencea, antrenorul principal al echipei, Daniel Oprița vine la PlaySport LIVE pentru a răspunde la toate întrebările: ce șanse mai sunt pentru promovare, care este programul echipei în perioada următoare, ce amicale vor juca, unde sunt fixate cantonamentele, ce jucători pleacă de la Steaua sau ce transferuri vizează echipa.

Va fi o ediție PlaySport LIVE așa cum v-am obișnuit deja, cu cărțile pe față, în care invitatul special va răspunde tuturor întrebărilor adresate de Sorin și Cătălin. Mai mult, începând cu acest nou sezon, voi, cei care ne urmăriți, veți juca un rol și mai important. Întrebările voastre, pe care ni le veți transmite în timp real, vor ajunge la invitatul emisiunii, care vă va răspunde tuturor în direct!

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3spQ2g4.