Sfârșit de chin pentru fiica impresarei Anamaria Prodan. Sarah Dumitrescu a trecut peste coșmar

Giosanu Catinca / 26.05.2022, 10:14
Sfârșit de chin pentru fiica impresarei Anamaria Prodan. Sarah Dumitrescu a trecut peste coșmar

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, care este rodul iubirii dintre impresara sexy și primul soț, Tiberiu Dumitrescu, se pregătește să reprezinte România.

Anamaria Prodan, mândră de fiica ei

Fiica Anamariei Prodan va reprezenta România în zilele următoare. Ea nu a putut evolua un timp din cauza unei accidentări. Acum, însă ea se pregătește să fie din nou în mare formă.

Sarah Dumitrescu are planuri mari în baschet. Fiica celebrei impresare va reprezenta România într-o competiție ce se va desfășura la Tel Aviv, în Israel. Concret, ea va juca în competiția FIBA 3×3 Women’s Series, care urmează să se desfășoare în perioada 28-29 mai.

Anamaria Prodan este foarte mândră de ceea ce a realizat Sarah până acum. Vedeta se afișează împreună cu fiica ei ori de câte ori are ocazia. Tânăra a mărturisit, la un moment dat, că Ana îi cere adesea să o însoțească la evenimentele mondene atunci când se află în țară. Și asta, pentru că nu îi place să meargă singură, acum că s-a despărțit de Reghecampf.

Când revine în baschetul american

În acest moment, Sarah se află în cantonamentul echipei naționale de baschet feminin. Ea practică baschetul în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs, care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference.

Ea a postat mai multe videoclipuri de la Izvorani, acolo unde se antrenează cu echipa națională de baschet feminin. În imaginile cu pricina, Sarah Dumitrescu se odihnește după o sesiune de antrenamente.

Îmi place aici în vacanță (n.r. în România), pentru că sunt alături de prietenii mei, de familia mea. De fiecare dată când vin în București este ca o vacanță pentru mine, dar mai mult de o vacanță nu m-aș mai întoarce aici.”, a declarat Sarah Dumitrescu, conform click.ro.

Sarah va reveni în baschetul american abia în toamnă, mai arată sursa citată.

”Tatăl meu m-a ajutat enorm”

Sarah Dumitrescu a mărturisit că tatăl ei a sprijinit-o foarte mult în cariera pe care încă și-o construiește în Statele Unite.

Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea.

Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm.”, a mai spus Sarah.