Sfârșit de coșmar pentru Panțîru. A revenit la FCSB după 883 de zile

Alex Vartolomei 24.09.2023, 23:30
Sfârșit de coșmar pentru Panțîru. A revenit la FCSB după 883 de zile

Coșmarul a luat sfârșit pentru Ionuț Panțîru, fundașul FCSB-ului. Fotbalistul a revenit pe teren după o lungă perioadă de absență.

Ionuț Panțîru (27 de ani) a fost trimis pe teren, pentru prima dată în echipa celor de la FCSB, după o pauză de 883 de zile.

Perioada prelungită în care fotbalistul a stat departe de gazon a fost cauzată de problemele medicale.

În data de 25 aprilie 2021, la un meci FCSB-Sepsi 1-2, Ionuț Panțîru a fost accidentat la genunchi chiar de către actualul său coechipier, Adrian Șut. Mijlocașul care a marcat primul gol al FCSB-ului în partide de la Sfântu-Gheorghe, l-a lovit involuntar pe Panțirru, în tentativa de a deposeda un adversar.

În ultimii ani, Panțîru a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale, cauzate de problemele medicale din urma accidentării.

Fundașul stânga al formației bucureștene s-a recuperat și a fost în lotul lui FCSB pentru aproape toate meciurile din actualul sezon, însă nu apucase până acum să și revină pe teren.

În minutul 83 al meciului de duminică, împotriva Sepsi, când FCSB avea pe tabela scoul de 5-2, Elias Charalambous (42 de ani) a decis să îi ofere lui Panțîru primele minute pe teren într-un meci oficial, după o pauză de 883 de zile.

Adrian Șut a mers imediat la marginea terenului și l-a încurajat pe actualul său coleg, în momentul schimbării.

FCSB a avut în lot trei fundași stânga în lot pentru partida contra formației din Sfântu Gheoghe: titularul Risto Radunovic, Ionuț Panțîru, care a fost introdus pe final, și Cristi Ganea, care a fost transferat în urmă cu aproximativ trei săptămâni și s-a aflat în premieră pe bancă.

FCSB s-a impus fără drept de apel pe terenul lui Sepsi Sfântu-Gheorghe. La finalul celor 90 de minut, tabela arăta scorul de 5-2 pentru formația bucureșteană.

Clubul patronat de Gigi Becali (65 de ani) este liderul Superligii, după ce a acumulat 25 de puncte în primele 10 etape.

Urmăriți Playsport.ro și pe