Sfatul lui Gigi Becali pentru Mirel Rădoi: „El m-a certat pe mine când mă luam de jucători”

Robert Zanfir 11.10.2022, 20:57
Sfatul lui Gigi Becali pentru Mirel Rădoi: „El m-a certat pe mine când mă luam de jucători”

Gigi Becali (64 de ani) îl atenționează pe Mirel Rădoi (41 de ani) să nu își mai critice public jucătorii. Antrenorul Universității Craiova nu a tolerat eșecul cu FC Argeș și a izbucnit la finalul partidei. A amenințat jucătorii, dar a vorbit și despre demisie.

Încurcate sunt căile Ligii 1! Gigi Becali își distruge public jucătorii, dar îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să nu mai critice jucătorii Universității Craiova. Apoi, patronul FCSB recunoaște că s-a bucurat de eșecul oltenilor, dar laudă jocul impus echipei de finul său! Între rânduri, omul de afaceri îl evidențiază pe atacantul lui FC Argeș, Garita. Nu ar fi o surpriză să îl vedem cât de curând pe lista latifundiarului.

Sfatul lui Gigi Becali pentru Mirel Rădoi: „El m-a certat pe mine când mă luam de jucători”

Universitatea Craiova a pierdut pe terenul lui FC Argeș, 0-1, iar oltenii continuă seria inconstantă din mandatul lui Mirel Rădoi. Spre bucuria lui Gigi Becali, care a prins viață după victoria de la Ploiești, 2-0 cu Petrolul!

„El e finul meu și chiar este un fin dintre favoriți. Eu atât îi transmit lui: el era genul de om care nu critica jucătorii. Eu, când m-am certat cu el prima dată, s-a certat el cu mine din cauza faptului că m-am luat de un jucător la Mogoșoaia, în cantonament, nu mai știu ce jucător. S-a supărat și ne-am certat.

Eu îi transmit lui: tu, care erai omul care nu certa jucătorii… să nu mai facă asta! Echipa lui a dominat, ce să facă? Dacă n-a intrat mingea în poartă și a luat un gol, ce să facă echipa lui? Cum să-i critici pe jucători? Au dominat tot jocul! Bine, eu m-am bucurat că au mâncat bătaie.

Echipa lui Mirel a dominat tot jocul. Ce să facă ăia de la Craiova? Ce să-i facă Papp lui Garita? Garita are viteza a cincea, iar Papp viteza a doua. A trecut pe lângă el. Ce poți să-i faci? Așa l-a născut mama lui, atâta viteza are el. Mie mi-a plăcut ce a jucat Craiova. Că a mâncat bătaie, asta e altceva”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Mirel Rădoi: Suntem proștii satului!

Imediat după eșecul din etapa a 13-a, antrenorul craiovenilor a izbucnit la declarații. A amenințat cu demisia, dar i-a avertizat și pe jucători.

„O să încerc să fac o analiză, dar la starea și frustrările pe care le simt… O primă repriză destul de bună, fără să reușim să marcăm. Am părut mereu în întârziere. În repriza secundă nu mi-am recunoscut echipa. Probabil a fost vina mea, nu am știut să îi țin concentrați. Am intrat pe vârfuri.

De acum înainte nu ar mai trebui să încerce adverasrii să ne analizeze. Să joace minge lungă de la 80 de metri pe fundașii noștri. O să pară că mă iau de ei, dar asta e realitatea. Știam că punctul lor de referință de Garita. Când e cu spatele la poartă, protejează pentru colegi. Când e întors, atacă poarta.

Minge lungă de la 80 de metri, luăm gol, luăm roșu… Dacă suntem proștii satului, așa o să fim! Nu aș vrea să îndrept atenția doar către cartonașul lui Paul Papp. Azi am ales să blocăm zona centrală, să recuperăm mingea tot din zona centrală. Aveam 8 fotbaliști acolo. E greu să înțeleg ce aș putea să fac în continuare cu ei pentru a găsi soluții.

Vom avea dificultăți cu toți adversarii care se apără. Nu avem fotbaliști care să facă diferența. Chiar ar trebui să scrie pe tricoul nostru UNICEF. Până acum era glumă, acum nu mai e. Nici nu mai contează, puteam și să câștigăm, dar când luăm gol pe ce am pregătit toată săptămâna…”, a spus Mirel Rădoi la Orange Sport.

Mirel Rădoi: Prefer să mă dau la o parte!

„E inconstanța pe care am văzut și în ultimii ani. În anumite momente de joc intervine și valoare. Ne învârtim cu același lot de jucători. În ultimii ani s-au tot schimbat antrenorii, lotul a rămas același. Va veni și rândul meu probabil!

Poate va veni momentul când va rămâne un antrenor și vor pleca jucătorii. Nu s-a spart nimic în vestiar, doar am avut o discuție cu băieții. Ne-am făcut de râs în seara asta. Mă voi opri la cuvintele astea pentru că suntem la TV…

În situația în care suntem acum, se poate și mai rău. Prefer să mă dau la o parte decât să ajungem pe 9-10. Le-am zis și lor, dacă nu suntem în stare să ne ridicăm, atunci eu plec!”, a încheiat Rădoi.

Urmăriți Playsport.ro și pe