Sfidare uriașă a lui Nedelcu la adresa lui Hagi. Jucătorul a refuzat să dea mâna cu „Regele”

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.08.2022, 09:32

Dragoș Nedelcu a „reușit” să îl enerveze la culme pe Gică Hagi, într-o seară în care „Regele” a ajuns pe primul loc în Superligă. Mijlocașul defensiv în vârstă de 25 de ani a fost înlocuit în minutul 68 și nu a fost deloc mulțumit de acest lucru. El a trecut pe lângă antrenorul său și i-a întins acestui mâna doar din complezență, fapt ce l-a supărat foarte tare pe Hagi.

Gică Hagi a răbufnit la adresa lui Nedelcu, după ce acesta aproape că l-a ignorat după ce a fost schimbat

Pe imaginile puse la dispoziție de televiziunile care au transmis meciul dintre Farul Constanța și FC Voluntari, câștigat de „marinari” pe teren propriu cu scorul de 2-1, s-a putut observa cum Gică Hagi l-a certat aspru pe Nedelcu, moment în care acesta s-a întors din drum și a dat din nou mâna cu antrenorul său, în timp ce acesta a continuat să strige la el.

Fostul fotbalist de la FCSB a fost imediat taxat dur pentru atitudinea sa. Fostul internațional Florin Răducioiu a catalogat drept „inadmisibil” ceea ce a făcut Nedelcu și a subliniat că acest episod poate fi interpretat ca o lipsă de respect a jucătorului față de Hagi, omul care l-a lansat în fotbal.

E ca și cum eu nu l-aș saluta pe Lucescu. Nedelcu dă mâna ca și cum mai bine nu dădea. E o nerecunoștință totală față de mentorul lui, care l-a făcut fotbalist. Inadmisibil!”, a spus Răducioiu la Orange Sport.

Ce a spus „Regele” la finalul meciului

Gică Hagi nu a comentat episodul cu Nedelcu și nici nu a părut foarte afectat de acesta. El a fost foarte bucuros după această victorie care a dus Farul pe primul loc în campionat după 6 etape și a ținut să sublinieze faptul că ea a fost obținută cu ajutorul unor jucători foarte tineri.

„Noi nu avem bani. Să nu uitaţi lucrul ăsta! Toţi din România să nu uitaţi. Clubul ăsta nu are bani. Dacă ar avea şi bani, am fi departe. Din păcate, suntem obligați să luăm jucători care nu sunt în formă. Nu avem niciun leu pentru achiziții! Factorul economic e fundamental.

Nu e nevoia lor de a veni (n.r. a jucătorilor care au mai fost la Farul în trecut). Eu decid, eu iau deciziile. Dacă eu cred că trebuie sau că e bine pentru noi. De asta nu spuneţi niciunul nimic. Că am făcut schimbări de 2003, 2005 în teren. Merge, e normal … Hagi face lucruri normale, aşa. Avem cea mai bună Academie, dar nu pe vorbe, pe fapte. Vindem iar jucători, aducem alţii şi, uite aşa, muncim”, a spus managerul tehnic de la Farul la flash-interviul de după meci.

Sursă foto galerie: gsp.ro

 

Urmăriți Playsport.ro și pe