Shakira, primul interviu după ce s-a despărțit de Gerard Pique și un mesaj pentru Clara Chiar Marti. „În iad există un loc pentru femeile care nu sprijină alte femei”

Barbu Sorin 28.02.2023, 19:53

Shakira a acordat primul interviu după despărțirea de Gerard Pique, în care a vorbit despre relația care s-a destrămat în vara anului trecut, dar nu a rostit nicio clipă numele fostului iubit. Cântăreața din Columbia a avut un mesaj și pentru Clara Chia Marti. Unul subtil, dar direct, așa cum au fost toate atacurile din ultimele ei melodii.

Shakira, primul interviu în care a vorbit despre despărțirea de Gerard Pique

Shakira a acordat un interviu, primul după despărțirea de Gerard Pique. Celebra cântăreață din Columbia a apărut la un post de televiziune foarte cunoscut din Mexic, iar declarațiile ei au fost preluate de Marca. Artista nu i-a rostit niciodată numele fostului iubit și a recunoscut că traversează o perioadă foarte grea, după ce relația ei cu fostul fotbalist s-a destrămat acum mai bine de șapte luni. Cel puțin așa stau lucrurile oficial, pentru că în fapt cei doi nu se mai înțelegeau de foarte mult timp.

„Am invocat faptul că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită, pentru a forma o familie. Și eu am avut acest vis, de a avea o familie, unde copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș.

Nu toate visurile în viață ți se împlinesc, dar viața te recompensează cumva și cred că pentru mine a făcut chiar mai mult de atât, având acești doi copii minunați, care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am descoperit și că teoria conform căreia o femeie are nevoie de un bărbat este falsă”, a afirmat Shakira.

Ce-i face noua iubită lui Gerard Pique, iar Shakira nu voia să audă. Au apărut detalii despre relația celor doi

 

Artista a vorbit și despre ultimele ei melodii în care l-a atacat pe Pique și pe Clara Chiar Marti și în care a avut grijă să-i și ironizeze. Acolo a dezvăluit și cum și-a dat seama că a fost înșelată de iubit: borcanul de gem din care se înfrupta doar ea, pentru că Pique și cei doi copii nu erau încântați de el, era pe jumătate gol.

„În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea și să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant.

Așa cum spunea Madeleine Albright: «Există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele. Acum mă simt completă. Mă simt mai puternică decât o leoaică»”, a spus Shakira, citată de Marca.

Cântăreața din Columbia a câștigat cu melodiile în care i-a luat peste picior pe cei doi peste 20 de milioane de euro. A spus că muzica a ajuta-o să depășească depresia și a recunoscut că dacă nu ar fi lucrat din greu, la melodiile ei, ar fi avut nevoie de ajutorul unui psiholog.

Urmăriți Playsport.ro și pe