Show total de Boxing Day! Arsenal a revenit la viață chiar în marele derby londonez.

Radu Bordei 26.12.2020, 21:41
Show total de Boxing Day! Arsenal a revenit la viață chiar în marele derby londonez.

Este Crăciunul, este Boxing Day în Premier League. Și a fost show total. Iar Arsenal a reînviat, chiar la derbi-ul cu Chelsea. Nimeni nu credea că tunarii pot scoate ceva contra rivalilor, mai ales că nu mai câștigaseră un meci de la 1 noiembrie.

Dar ce a urmat a fost un adevărat miracol de Crăciun pentru fanii lui Arsenal și un coșmar pentru cei ai lui Chelsea. Din condamnat la demitere, Mikel Arteta a devenit Moș Crăciun.

Au făcut show de Boxing Day!

Nimic nu părea să meargă bine pentru Arsenal. Echipa lui Mikel Arteta a adunase 8 înfrângeri în 14 partide, cel mai slab start de sezon. Managerul iberic era deja ca și condamnat, mai ales după ultimele rezultate. În plus, Arsenal a primit o veste proastă chiar în ziua meciului.

Unul din puținii fotbaliștoi care a dat randament, fundașul Gabriel, a trebuit să intre în carantină. Brazilianul a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu coronavirus și s-a izolat. Gabriel va lipsi încă cel puțin 2 partide.

Chelsea visează la titlu, așa că toată lumea aștepta o victorie clară a oamenilor lui Lampard. Nu a fost așa, chiar dimpotrivă. Tunarii au fost cei care au arătat ca o echipă mare. Au atacat mereu, au creat ocazii numeroase și au și marcat de trei ori. Asta deși a lipsit tocmai vedeta Aubameyang. Lacazette, din penalty, Granit Xhaka și Saka au marcat pentru gazde.

Finalul a fost tensionat pentru Arsenal, care era aproape să irosească tot. Abraham a marcat pentru Chelsea, iar apoi oaspeții au avut și ei o lovitură de pedeapsă. Jorginho a ratat și Arsenal a sărbătorit.

Fernandes vrea trofee la United, apărarea îl trădează.

Mijlocașul celor de la Manchester United, Bruno Fernandes, are planuri mari în tricoul „diavolilor”. „Sunt flămând după trofee, în 2021 sigur trebuie să luăm cel puțin unul” a declarat pentru BT.

Planurile portughezului au fost dejucate de proprii colegi din apărare. Cu Leicester, în deplasare, United a condus de două ori și portughezul a contribuit de fiecare dată. A pasat pentru Rashford și apoi a marcat și el. Din păcate pentru el, apărarea oaspeților a cedat de fiecare dată.

Barnes și Vardy au egalat de fiecare dată pentru gazde, după erori ale fundașilor diavolilor. S-a terminat 2 la 2, iar United a ratat șansa de a trece pe locul 2 și să se apropie de liderul Liverpool.

Urmăriți Playsport.ro și pe