Silviu Lung jr. nu mai ajunge în Liga 1. Portarul a semnat cu echipa lui Marius Șumudică și a fost prezentat oficial

Olteanu Ștefan / 25.07.2022, 22:47
Silviu Lung jr. nu mai ajunge în Liga 1. Portarul a semnat cu echipa lui Marius Șumudică și a fost prezentat oficial

Silviu Lung jr. (33 de ani) a fost dorit de CFR Cluj în această vară, însă nu va mai ajunge în Liga 1, deoarece a semnat deja cu echipa lui Marius Șumudică. Al-Raed, ocupanta locului 7 din sezonul 2021 – 2022 al Arabiei Saudite, l-a prezentat oficial pe portarul român.

„Bine ai venit, Silviu Lung jr.”. Fostul portar al lui Kayserispor nu mai ajunge în Liga 1

După cinci ani petrecuți în afara României, Silviu Lung jr. avea ocazia să fie protagonistul unui transfer la campioana CFR Cluj, însă mutarea a picat și goalkeeperul nu mai ajunge în Liga 1.

CFR era în căutarea unui portar pentru a-i crea concurență lui Bălgrădean, iar cum Silviu Lung jr. era liber de contract după despărțirea de Kayserispor, campioana nu a ezitat și a demarat negocierile.

Însă, în ciuda faptului că mutarea era dată în proporție de 90% făcută, negocierile au picat. CFR Cluj l-a transferat pe italianul Simone Scuffet, iar Silviu Lung jr. s-a ales acum cu o mutare în Arabia Saudită, la echipa lui Marius Șumudică.

Al-Raed, ocupanta locului 7 din sezonul trecut, a oficializat deja transferul:

„Bine ai venit, Silviu Lung”, au transmis oficialii echipei Al-Raed, pe rețelele de socializare.

Silviu Lung va fi la a treia colaborare cu Marius Șumudică. Cei doi au lucrat împreună la Astra Giurgiu, echipă alături de care, la finalul sezonului 2015 – 2016, au câștigat titlul în Liga 1.

De asemenea, Lung a mai colaborat cu Șumudică la Kayserispor, în Turcia, în intervalul 2017 – 2018.

Pe lângă titlul menționat, goalkeeperul de 33 de ani mai are în palmares o Cupă și două Supercupe ale României, cucerite tot cu Astra Giurgiu. 400.000 de euro este cota de piață a lui Silviu Lung jr., potrivit Transfermarkt.

Marius Șumudică și-a făcut echipa după propriul plac la Al-Raed. Transferul lui Mitriță, confirmat și el

Tot în cursul zilei de luni, 25 iulie, Al-Raed a confirmat prin intermediul unui video postat pe Twitter și transferul lui Alex Mitriță.

Mijlocașul de 27 de ani a fost împrumutat de la New York City pentru sezonul 2022 – 2023. Atât Mitriță, cât și Silviu Lung jr. au efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Marius Șumudică.

Alături de cei doi, la Al-Raed a mai sosit și Damjan Djokovic (32 de ani), un alt fotbalist pe care Marius Șumudică îl cunoaște foarte bine de la Rizespor.

Și, tot luni, Al-Raed i-a mai prezentat pe Pablo Santos, fundaș central brazilian de 30 de ani, dar și pe atacantul Julio Tavares, internațional de 33 de ani din Capul Verde.

Marius Șumudică pariază pe Alex Mitriță, după ce l-a „furat” din curtea celor de la Universitatea Craiova. „Va fi unul dintre cei mai buni!”.