Simona Halep a anunțat când va deveni mămică. “Cu siguranță, atunci voi face și un copil”

Moldoveanu Camelia / 12.06.2021, 10:37
Simona Halep a anunțat când va deveni mămică. “Cu siguranță, atunci voi face și un copil”

Simona Halep urmează să meargă la altar la brațul iubitului ei, Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis are planuri mari din punct de vedere profesional, dar și personal. Numărul 3 WTA a stabilit momentul în care o să devină mămică. Aceasta a mărturisit ce sentimente au încercat-o în momentul în care a acceptat inelul de logodnă.

Simona Halep: „Mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine”

Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep
Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep

Toni Iuruc și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe superba Simona Halep. Afaceristul a cheltuit o adevărată pe bijuteria pe care i-a oferit-o campioanei ca semn al dragostei eterne. Vorbim despre o bijuterie din aur alb de 18 carate, cu diamant de 4,16 puncte, dar și cu un diamant de 2,11 carate. Prețul inelului cu care a fost surprinsă fiica lui Stere Halep valorează nu mai puțin de 24 de mii de euro. Nu oricine își permite așa ceva! Însă pentru omul de afaceri Toni Iuruc banii nu reprezintă o problemă.

Simona se mândrește cu bijuteria pe care o poartă acum pe deget și a mărturisit că cererea a fost un moment mai emoționant decât s-ar fi așteptat. Numărul 3 WTA se bucură de o relație frumoasă în  care este susținută în totalitate de viitorul ei soț. Toni Iuruc a fost surprins la aproape toate meciurile Simonei Halep, indiferent în ce colț de lume ar fi jucat aceasta.

E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”, a povestit Simona Halep.

Simo ar putea deveni mamă mai repede decât ne-am închipuit

Nu este un secret faptul că Simona Halep își dorește să devină mamă. Aceasta a declarat în mai multe rânduri că cea mai mare împlinirea a ei ar fi un copil. Cu toate că nimic nu se compară cu o „carieră de mamă”, Simo plănuiește să se împlinească mai întâi pe plan profesional.

Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep.