Simona Halep a cerut să fie operată pe loc! Momentele dificile prin care a trecut românca înainte de a împlini 18 ani

Moldoveanu Camelia / 18.05.2022, 11:20
Simona Halep a cerut să fie operată pe loc! Momentele dificile prin care a trecut românca înainte de a împlini 18 ani

Simona Halep a luat o decizie extrem de importantă înainte de a împlini 18 ani. Cu toate că i-a fost extrem de frică de anestezie și bisturiu, campioana României a cerut să fie operată de urgență.

A ajuns pe masa de operații de urgență. Simona Halep a luat decizia radicală

Pe vremea când nu avea nici 18 ani, Simona Halep s-a confruntat cu probleme mari la coloană. Cu toate că era minoră, jucătoarea de tenis a știu exact ce-și dorește și a luat o decizie care i-a schimbat complet viața și a ajutat-o să ajungă lider în clasamentul mondial.

Eu am avut probleme mari la coloană, după Roland Garros am rămas înţepenită, nu mă puteam mişca, am fost în Germania, la un doctor român. Mi-a spus că trebuie să lucrez la altceva, nu la spate. Când am auzit, am vrut să fac operaţia pe loc. Mi-a fost însă frică, am amânat-o cu şase-şapte luni. Am avut un pic de emoţii, poate din cauza anesteziei totale. Plus că nu făcusem nicio operaţie şi nu ştiam cum va reacţiona organismul”, a spus Simona Halep în documentarul TVR, „Fenomenul Halep”

Simo a recunoscut că părinților ei nu le-a fost deloc ușor să semneze pentru operație:

Nu ştiu cât de uşor au semnat, însă eu mi-am dorit atât de mult acest lucru, încât au acceptat. Mi s-a schimbat viaţa de atunci. Nu regret nicio secundă că am luat decizia pentru tenis”, a mai povestit Simona.

„Încurajez toate fetele”

Chris Evert, o fostă jucătoare de tenis, i-a luat un interviu spectaculos Simonei Halep în urmă cu aproximativ un an. Românca a vorbit despre operația de micșorare a sânilor, operație „taboo” la acea vreme. Destăinuirile au fost făcute în episodul doi al emisiunii „One-on-One”.

Simona este de părere că fără acea operație n-ar fi putut niciodată să facă performanță în tenis. Chiar dacă a ascuns intervenția timp de 7-8 ani, acum vorbește deschis despre asta și încurajează femeile să apeleze la o astfel de intervenție dacă este cazul.

Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a declarat Simona Halep.