Simona Halep a cerut sprijin financiar major. În ce impas a intrat românca și a avut nevoie de bani. Același om l-a ajutat și pe Ilie Năstase 

Bordei Radu / 13.04.2022, 11:15
Simona Halep a cerut sprijin financiar major. În ce impas a intrat românca și a avut nevoie de bani. Același om l-a ajutat și pe Ilie Năstase 

Simona Halep a trecut prin momente delicate, la începutul carierei. Înainte să devină vedeta din ziua de azi, tenismena a trebuit să fie sprijinită, mai ales că nu avea o situație financiară foarte bună. Un prinț milionar a fost cel care a sărit în ajutorul Simonei. 

Simona Halep a fost sprijinită de un prinț la începutul carierei. „Mi-a zis Țiriac că avem o fată care o să fie mare”

Prințul Dimitrie Sturdza este un om de afaceri de mare succes, fost tenismen și milionar. bărbatul de 83 de ani este un iubitor al sportului așa că, de-a lungul timpului, a mai ajutat din punct de vedere financiar jucători care nu puteau să participe la turnee. Mai ales că avea un om care să îl sfătuiască, în persoana lui Ion Țiriac. Când prietenul lui l-a rugat să ajute o jucătoare cu potențial, prințul nu a ezitat.

Mi-a spus că avem o fată foarte bună, dar nu are bani să meargă în străinătate. Așa că am mers pe mâna lui, am ajutat cu diverse sume, nu foarte mari. Cred că i-am dat vreo 20-30.000 de euro pe an şi aceeaşi treabă frate-meu. Era vorba de Simona, care a putut să meargă să joace afară. Atunci nu a făcut mare lucru, dar nu a contata, a declarat Dimitrie Sturdza, pentru Orange Sport.

Acesta se pare că a avut mână bună, după ce l-a ajutat și pe Ilie Năstase în carieră.

Prințul Sturdza vrea să o mai vadă pe Simona în finale importante. „Dacă se oprește acum, s-ar putea să regrete”

Simona Halep a dat satisfacție și a ajuns la un nivel înalt, cu două trofee de Grand Slam câștigate. După accidentarea de anul trecut, fanii din România s-au temut că aceasta ar putea alege să nu mai concureze. Cu toate acestea, faptul că a ales să fie antrenată de Patrick Mouratoglou arată că românca are ambiție să revină în top.

Dacă se oprește acum, o să regrete. Cred că ar fi trebuit să se recupereze total, să scape de accidentările musculare. Eu m-am lăsat la 40 de ani și am regretat. La ea vârsta nu contează, totul ține de cum te simţi, cum eşti fizic şi cum eşti mental. Dacă ai poftă să mai joci sau nu mai ai poftă să joci. Sper ca perioada simonei, capitolul ei să mai continue. Vreau să o văd și la Roland Garros, dacă nu în finală, măcar în sferturi sau semifinale, a concluzionat prințul.