Simona Halep a contribuit decisiv la ruptura totală dintre Serena Williams și Patrick Mouratoglou. Dovada incontestabilă a ieșit la iveală

Giosanu Catinca 26.04.2022, 12:20
Simona Halep a contribuit decisiv la ruptura totală dintre Serena Williams și Patrick Mouratoglou. Dovada incontestabilă a ieșit la iveală

Simona Halep este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite sportive de la noi. Campioana de la malul mării a câștigat două titluri de Grand Slam. Pe primul l-a câștigat, în 2018, la Roland Garros, iar pe al doilea, un an mai târziu. Nu multe sportive ajung la această performanță.

Acum, s-a aflat că Simona Halep a contribuit decisiv la ruptura totală dintre Serena Williams și Patrick Mouratoglou. Constănțeanca a simțit nevoia să își ia un nou antrenor, având în vedere că nu a mai reușit de mult timp să cucerească un turneu atât de important. Ulterior, a fost acuzată că l-a îmdepărtat pe tehnician de Serena.

Cum a devenit Patrick antrenorul Simonei Halep

Românca a decis că cel mai potrivit să o antreneze în perioada următoare este Patrick Mouratoglou. Asta, după ce s-a antrenat o bună perioadă de timp la academia sa. Până aici, nicio problemă. Numai că antrenorul francez a colaborat, până de curând, cu Serena Williams. Gurile rele spun că fosta elevă a lui Darren Cahill l-a făcut pe Patrick Mouratoglou să se îndepărteze de sportiva din Statele Unite.

Americanca a lipsit o bună periodă de timp de pe terenul de tenis. Mulți au crezut că va urma anunțul retragerii, însă jucătoarea de tenis care se află într-un conflict deschis cu Ion Țiriac a anunțat, recent, că își pregătește revenirea în circuitul profesionist. Ea nu va mai fi însă pregătită de către Patrick Mouratoglou.

”Am avut o discuție cu Serena”

Francezul a scris pe contul său de socializare că se va ocupa de Simona Halep. El are o dorință arzătoare de a antrena, iar Halep reprezintă o adevărată provocare pentru el.

Câteva săptămâni mai târziu, am avut o altă discuție cu Serena, iar ușa mi s-a deschis. Cel puțin pe termen scurt, voi putea lucra cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ce urmează, curând,” scria Patrick Mouratoglou, făcând marele anunț pe Twitter.

Serena Williams a încetat să îl urmărească pe Patrick Mouratoglou pe rețelele sociale. Gestul pe care l-a făcut rivala Simonei Halep a ridicat semne de întrebare. Unii sunt de părere că cei doi nu își mai vorbesc deloc având în vedere situația dată.

De cealaltă parte, Simona Halep s-a deplasat la turneul de la Madrid împreună cu Patrick Mouratoglou. Ea a efectuat deja un prim antrenament, dar are mari emoții înaintea debutului. Românca va avea o misiune destul de dificilă, după cum estimează specialiștii.