Simona Halep a dat buzna în magazine! Marea campioană se pregătește temeinic pentru sărbătorile de iarnă

Moldoveanu Camelia / 10.12.2021, 15:49

Simona Halep se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă. Jucătoarea de tenis și-a luat o pauză de la antrenamente pentru a da buzna în magazine. Cu toate că averea ei este de zeci de milioane de euro, campioana României preferă să meargă personal în mall pentru a cumpăra cadouri celor dragi.

Simona Halep, în căutarea cadourilor perfecte de Crăciun

Datorită pauzei competiționale, Simona Halep se bucură de mai mult timp liber. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, jucătoarea de tenis a decis să dea o fugă prin magazine pentru a se pregăti temeinic.

Îmbrăcată lejer (blugi, pulover și o bluză), Simo s-a plimbat prin magazine și a încercat să nu atragă prea mult atenția. Campioana Românie a dat dovadă și cu această ocazie că este o persoană discretă, modestă și mult bun simț.

Prima oprire a fost un magazin de produse cosmetice, cu toate că nu este adepta machiajului. Simona a fost văzută machiată doar la evenimentele importante, în rest nu s-a ferit niciodată să-și arate imperfecțiunile. Însă, poate a căutat și un cadou.

Un lucru foarte interesant a fost felul în care a ales Simona Halep produsele dintr-un magazin cu articole sportive. Cu toate că are are multe contracte de imagine și este sponsorizată de Nike, sportiva s-a uitat cu mare atenție la prețurile produselor și la calitatea oferită. Din imagini oferite de Evz.ro se observă cum cel mai mult timp l-a petrecut la raionul pentru bărbați, lucru de înțeles dacă este să ne gândim la faptul că este o femeie proaspăt căsătorită.

„O plăcere 🤗”

Campioana României a decis că anul acesta cel mai bine este să rămână alături de familie în pauza competițională. Pe lângă antrenamentele intense, menite să o readucă pe teren pregătită 100% pentru a reveni pe primele poziții din topul WTA, Simona Halep se bucură și de ieșirile alături de prieteni și cunoștințe.

Se pare că jucătoarea de tenis a ales să-și petreacă o seară la restaurant în compania lui Cătălin Botezatu. Cu toate că se afla într-o locație luxoasă pentru a lua masa, Simona Halep a optat pentru o ținută lejeră compusă din blugi și un pulover. De cealaltă parte, râvnitul bărbat din showbizul românesc a atras toate privirile într-un costum în carouri.

O plăcere 🤗 @catalinbotezatu1”, a scris Simona Halep pe Instagram la poza cu Cătălin Botezatu.

Designerul nu a ezitat să-și exprime aprecierea față de campiona României:

Mereu o plăcere sa întâlnesc un simbol al sportului internațional! Proud of you!🏆🏆🏆🏆”

La rândul lui, Cătălin Botezatu a postat aceeași fotografie cu Simona Halep, fotografie în descrierea căreia a adăugat următorul mesaj:

O minune a tenisului internațional!🏆🏆🏆🏆 @simonahalep”.