Simona Halep a decis ce va face după problemele medicale de la Indian Wells. Cum se simte românca

Robert Zanfir / 20.03.2022, 17:44
Simona Halep a decis ce va face după problemele medicale de la Indian Wells. Cum se simte românca

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) a acuzat probleme medicale în semifinala pierdută cu Iga Swiatek (20 de ani, 4 WTA) la Indian Wells. Cosmin Hodor, fost PR al Simonei, a dezvăluit ce va urma pentru jucătoarea din Constanța.

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele de la Indian Wells, dar românca se poate bucura de o formă excelentă. Chiar dacă în deșertul californian a acuzat probleme medicale, fostul nr. 1 WTA dă dovadă de o creștere de formă. Pentru Halep urmează turneul WTA 1000 de la Miami, dar și participarea în premieră la Charleston.

Simona Halep a decis ce va face după problemele medicale de la Indian Wells

Halep a acuzat probleme medicale la coapsa piciorului stâng, în setul secund al partidei cu Swiatek. Românca a fost chiar nevoită să ceară intervenția fizioterapeutului. Cu toate acestea, Cosmin Hodor, care a rămas în relații foarte bune cu Halep, spune că recuperarerea decurge bine și că românca va participa la Miami.

„Știu că e bine (n.r. – Simona Halep), se recuperează, va juca la Miami și în celelalte turnee. La Indian Wells mi s-a părut că a atins o formă destul de bună, joc solid, începând cu primul tur. Nivelul ei de joc, încet-încet, ajunge la nivelul unde ar trebui să fie.

Swiatek a fost o adversară puternică, dar care a fost foarte reținută și înainte de meci. Nu cred că a avut momente prea ușoare înainte. Simona și-a îmbunătățit rimul de joc foarte mult și are șanse să-și ia revanșa la tunreele viitoare.

În plus, să ne uitam și la celelate sportive de aceeași vârstă cu Simona. Hai sa vedem ce fac Svitolina, Azarenka, Kvitova, Pliskova.

Simona este în creștere, are un nivel constant turneu de turneu”, a spus Hodor la Digi Sport.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep se află pe tabloul principal al turneului de la Miami, programat să se desfășoare în perioada 21 martie – 3 aprilie. Turneul WTA de la Miami este dotat cu premii în valoare de 8.584.055 de dolari.

După turneul de la Miami, pentru Halep va urma participarea în premieră la turneul de la Charleston. Acesta este programat în perioada 4 – 10 aprilie.

Simona Halep l-a exasperat pe Ilie Năstase

Simona Halep a pierdut dramatic primul set al semifinalei cu Iga Swiatek (20 de ani, 4 WTA). Românca a avut mai multe oportunități de a închide setul, dar a ratat exasperant.

Nervii l-au lăsat și pe Ilie Năstase. Primul nr. 1 din tenisul mondial a recunoscut că a închis televizorul în pauza dintre cele două seturi.

„M-am uitat la primul set, la tie-break. După aia, m-am enervat și m-am culcat. Acum nu mai contează că ea e pe locul 14, a fost odată locul 1, asta e cel mai important”, a declarat Ilie Năstase, prezent la evenimentul de lansare a vinului Nasty.