SImona Halep a „evadat” din România. Sportiva din Constanța a părăsit țara pentru a-și petrece sărbătorilor de iarnă la Londra – GALERIE FOTO

Iosif Pintilie 25.12.2022, 14:53

Simona Halep nu uită, nici de Crăciun, de scandalul în care este implicată. Românca se pregătește de procesul privind cazul său de dopaj.

Acesta se va judeca la Londra, iar viitorul româncei este incert. Poate primi până la patru ani de suspendare, deși avocații ei speră să nu fie pedepsită. O sentință ar urma să fie dictată în următoarele luni.

Unde își petrece Simona Halep Crăciunul?

Simona Halep nu își va petrece Crăciunul în țară. Românca este la Londra și se pare că va sta câteva zile în capitală Regatului Unit.

Jucătoarea de tenis profită de această ocazie, cel mai probabil, pentru a se întâlni cu diverse persoane importante pentru procesul ei.

Nu a fost indiferentă nici față de fanii ei, pe care i-a încântat cu câteva poze din Londra, strângând zeci de mii de aprecieri.

Netflix a umilit-o pe Simona Halep!

Simona Halep nu a fost inclusă de Netflix în cel mai nou documentar realizat de celebra platformă de streaming. Producția „Break Point” va fi lansată pe data de 13 ianuarie și va cuprinde mai multe interviuri cu nume importante din tenisul mondial, masculin și feminin.

Printre acestea se numără inclusiv Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep. În acest context, destul de mulți fani au fost surprinși să constate că jucătoarea de 31 de ani din România a fost „sărită din schemă”. Este posibil ca această decizie a echipei de producție să aibă legătură cu scandalul de dopaj în care este implicată sportiva originară din Constanța.

Câțiva fani români și-au manifestat deja surprinderea pe rețelele de socializare după aflarea acestor vești. Este posibil deci ca Netflix să genereze în țara noastră un val de nemulțumire, pe un fond de patriotism exacerbat, după această decizie, într-un context deja destul de inflamat după ce aderarea României la spațiul Schengen a fost blocată de veto-ul Austriei.

Platforma de streaming a lansat trailer-ul oficial al producției „Break Point”. Astfel, Netflix a dezvăluit și cine sunt sportivii și sportivele care vor apărea în acest documentar. Este vorba despre nume grele, atât din circuitul ATP, cât și din cel WTA, precum Nick Kyrgios, Stefanos Tsitsipas, Felix Auger-Aliassime, Iga Swiatek, Ons Jabeur, Paula Badosa sau Aryna Sabalenka.

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe