Simona Halep a intrat în carantină înainte de Australian Open! Avertismentul lui Darren Cahill

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 09:34
Simona Halep a intrat în carantină înainte de Australian Open! Avertismentul lui Darren Cahill

Simona Halep a ajuns vineri seară la Adelaide, acolo unde va sta în carantină în următoarele 14 zile. Este măsura impusă de organizatorii Australian Open pentru toți jucătorii care vor participa. Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Naomi Osaka, Serena Williams și Simona Halep vor fi carantinați în Adelaide, în vreme ce restul jucătorilor au fost repartizați în Melbourne.

Simona Halep stă 14 zile în carantină, la Adelaide. Apoi merge la Melbourne pentru un turneu WTA 500 şi Australian Open

Nu aș putea fi mai fericită. Mulțumesc foarte mult Federației Australiene de Tenis și tuturor celor care au ajutat la organizare. Îmi voi începe carantina în frumosul oraş al lui Darren, Adelaide”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Prima competiţie oficială a Simonei Halep, după perioada de carantinare, va fi un turneu WTA 500, în Australia, în perioada 31 ianuarie – 6 februarie. Pentru ca startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam din 2021, să se dea pe 8 februarie. Darren Cahill a avertizat că Simona Halep nu are cum să fie în cea mai bună formă pentru debutul în noul sezon.

Am văzut-o pe Simona 7 săptămâni în 2020. Cel mai mult am antrenat-o prin intermediul camerei video. Dar am fost separați, nu ne-a fost ușor să ne părăsim țările. A fost un an plin de provocări. A fost o provocare să rămâi în formă, să rămâi motivat. E destul de dificil să știi unde ești în acest moment. Jucătorii de tenis s-au chinuit mai mult decât sportivii din alte discipline”, a declarat Darren Cahill la emisiunea Sports Day, conform Spotmedia.

La finalul lunii decembrie au fost anunțați capii de serie pentru cele două tablouri, la masculin și feminin. Simona Halep va porni ca favorită numărul 2, în vreme ce cap de serie numărul 1 este Ashleigh Barty. Astfel că românca o poate înfrunta doar în finală pe reprezentanta gazdelor.

Naomi Osaka și Sofia Kenin, jucătoarele care au impresionat în 2020, sunt cap de serie 3, respectiv 4. Una dintre ele ar putea să o înfrunte pe Halep în semifinale la Australian Open. Asta dacă se vor respecta calculele de la startul competiției, programat pentru 8 februarie.

Nu ştiu dacă am voie să spun unde suntem cazaţi, dar condiţiile sunt excelente. Aceasta este prima cafea din cele multe pe care le voi consuma în următoarele 14 zile”, a scris Darren Cahill pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe