Simona Halep a povestit prin ce a trecut cu operația de micșorare a sânilor: ”Fără acea operație, nu aș fi ajuns în top!”

Moldoveanu Camelia / 20.04.2021, 17:03
Simona Halep a povestit prin ce a trecut cu operația de micșorare a sânilor: ”Fără acea operație, nu aș fi ajuns în top!”

Simona Halep a făcut multe sacrificii pentru a ajunge în top. Pe lângă antrenamentele solicitante, sportiva a fost nevoită să plece de lână părinți pe vremea când era încă un copil. Mai mult, ea și-a micșorat sânii pentru a-și putea continua ascensiunea în tenis.

Simona Halep și-a micșorat sânii pentru tenis

Chris Evert a avut-o ca invitată pe Simona Halep în episodul 2 din emisiunea One-on-One
Chris Evert a avut-o ca invitată pe Simona Halep în episodul 2 din emisiunea One-on-One

Chris Evert, o fostă jucătoare de tenis, i-a luat un interviu spectaculos Simonei Halep. Românca a vorbit despre operația de micșorare a sânilor, operație realizată în urmă cu aproximativ 10 ani. Destăinuirile au fost făcute în episodul doi al emisiunii „One-on-One”.

Simona este de părere că fără acea operație n-ar fi putut niciodată să facă performanță în tenis. Chiar dacă a ascuns intervenția timp de 7-8 ani, acum vorbește deschis despre asta și încurajează femeile să apeleze la o astfel de intervenție dacă este cazul.

Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”

„M-am îndrăgostit de tenis din prima!”

Simona a simțit atracția față de tenis din prima zi. La doar 16 ani câștiga primul Roland Garros. Titlul a determinat-o să se mute la București, singură și departe de familie.

Fratele meu juca tenis în Constanța, iar eu mergeam să îl văd împreună cu părinții noștri! Dintr-o dată, am luat racheta și am intrat pe teren. M-am îndrăgostit de tenis din prima! Fratele meu este cu 6 ani mai mare și mă lua mereu cu el să jucam diferite jocuri, fotbal, tenis, cu ceilalți copii. La 16 ani am câștigat Roland Garros la junioare și am devenit numărul 1! Am zis că trebuie să trec la un al nivel și nu am mai vrut să joc la junioare, așa că m-am mutat la București, pentru că aveam mai multe oportunități aici: mai mulți parteneri de antrenament, mai mulți antrenori.”

Lupta cu timiditatea i-a marcat copilăria

Cu toate că acum vedem o femeie puternică și dezinvoltă, în trecut lucrurile au stat diferit. Simona s-a luptat cu timiditatea în copilărie, lucru care a împiedicat-o să-și facă mulți prieteni.

M-am mutat singură, fără familie, într-un hotel în care se aflau și alte jucătoare de tenis. Eram foarte timidă pe atunci și nu mi-am făcut mulți prieteni, decât din lumea tenisului. Antrenorii se purtau frumos cu mine, dar aveam și momente grele, mă simțeam singură de multe ori! Asta m-a întărit! Nu m-am gândit niciodată că voi fi în Top 5 sau Top 3, dar am crezut mereu în mine, am crezut că pot progresa în permanență”, a mărturisit Simona Halep.