Simona Halep a recunoscut că picat testul: „Da, l-am picat de două ori!”. Sportiva din Constanța a rememorat momentul în care a susținut examenul auto

Andrei Alexandra 17.01.2023, 08:46
Simona Halep a recunoscut că picat testul: „Da, l-am picat de două ori!”. Sportiva din Constanța a rememorat momentul în care a susținut examenul auto

În anul 2012, pe vremea când se apropia cu pași repezi de TOP 10 WTA, Simona Halep a decis că e momentul să obțină permisul auto, însă examenul s-a dovedit a fi destul de dificil și în consecință a picat testul teoretic. Un an mai târziu, sportiva din Constanța a rememorat momentul.

Cum a picat Simona Halep testul teoretic de la examenul auto. „Am dat doar 21 de răspunsuri corecte”

Simona Halep are în prezent o experiență de peste 10 ani în calitate de șofer, însă până să obțină permisul de conducere, sportiva din Constanța a susținut examenul auto de mai multe ori, deoarece a picat testul teoretic.

Totul s-a întâmplat în anul 2012. În timp ce se afla în plină ascensiune în circuitul WTA și se zbătea să ajungă în TOP 10, Simona Halep a găsit o portiță pentru a face și școala de șoferi. După ce și-a încheiat lecțiile cu instructorul, a venit momentul primului test, cel teoretic. Test care, la fel ca acum, conținea un set de 26 de întrebări tip grilă. Dintre acestea, pentru a fi declarat promovat, participantul la examen trebuie să răspundă corect la cel puțin 22!

În cazul Simonei Halep, norocul nu a fost de partea ei. Sau, cinstit vorbind, nu a studiat îndeajuns, deoarece la capătul primelor două teste teoretice pe care le-a susținut a avut parte de același rezultat! Doar 21 de răspunsuri corecte a bifat Simona Halep, nereușind să ia examenul auto din primele încercări.

Cu toate acestea, momentul respectiv nu a fost privit cu rușine de Simona Halep, care un an mai târziu a povestit tot episodul.

Simona Halep intrase în anul 2012 pe locul 37 WTA și era focusată pentru a urca în continuare în clasament. În acest context, nu a putut distribui o foarte mare atenție asupra examenului pentru permis:

„Am susţinut examenul de sală în 2012. Nu eram foarte focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspunsuri corecte din 26, iar a treia oară am făcut bine, adică 24. La examenul practic nu am avut însă probleme”, a declarat Simona Halep, un an mai târziu, în 2013.

Ce mașini i-au trecut prin garaj

Cursa pentru obținerea permisului auto a ținut-o pe loc pe Simona Halep în circuitul de tenis feminin. În 2012 nu a mai avut parte de ascensiunea dorită și a încheiat anul cu 10 poziții mai jos în clasamentul WTA, pe locul 47.

Însă, din 2013 cariera ei a explodat. Simona Halep a urcat pe locul 11 WTA, iar în 2014 a ajuns să fie locul 2 mondial. Ulterior a ajuns inclusiv lider mondial, poziție pe care a ocupat-o timp de 64 de săptămâni în intervalul 2017 – 2019.

Cu permisul de conducere în portofel, Simona Halep și-a umplut și garajul de mașini, care mai de care mai luxoase. Un Porsche Panamera, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche 718 Boxter GTS, un Range Rover, un Mercedes-AMG SL 63 Cabrio, un Mercedes-Benz GLE 450 AMG, un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC, un Mercedes-AMG G 63 și un Aston Martin DBX, sunt doar câteva dintre autoturismele pe care le-a deținut sau le deține în continuare Simona Halep.

Simona Halep a adunat peste 40 de milioane de dolari doar din competițiile de tenis, fiind una dintre cele mai bine plătite sportive din acest domeniu. Doar surorile Williams, Serena și Venus, au câștigat mai mulți bani decât Simona, exclusiv din tenis.

WTA a venit cu o veste neplăcută nu doar pentru Simona Halep, ci pentru întreg tenisul românesc.

Urmăriți Playsport.ro și pe