Simona Halep a scos-o la pensie pe Kirsten Flipkens în turul 2 la Wimbledon și i-a transmis un mesaj superb: „Am tremurat! Felicitări pentru întreaga carieră”

Olteanu Ștefan / 30.06.2022, 20:49
Simona Halep a scos-o la pensie pe Kirsten Flipkens în turul 2 la Wimbledon și i-a transmis un mesaj superb: „Am tremurat! Felicitări pentru întreaga carieră”

Simona Halep a învins-o pe Kirsten Flipkens în turul 2 la Wimbledon, scor 7-5, 6-4 și în același timp a scos-o la pensie pe jucătoarea din Belgia, deoarece acesta a fost ultimul ei meci de simplu. La finalul confruntării, Halep i-a transmis un mesaj superb adversarei.

Simona Halep – Kirsten Flipkens 7-5, 6-4, în turul 2 la Wimbledon! Românca a scos-o la pensie pe Flipkens

Joi, 30 iunie, în turul 2 la Wimbledon, Kirsten Flipkens a jucat ultimul ei meci de tenis din cariera de simplu și a fost scoasă la pensie chiar de Simona Halep.

Totuși, Flipkens a avut o prestație demnă de apreciat și în multe momente a părut că va produce surpriza și o va elimina pe Halep. Serviciul româncei nu a funcționat foarte bine astăzi, iar belgianca a profitat din plin și s-a desprins în primul set până la scorul de 5-2. Ulterior, Halep a fost protagonista unei reveniri incredibile. A câștigat cinci game-uri la rând și astfel și-a adjudecat primul set cu 7-5.

Lucrurile au decurs similar și în setul secund. Flipkens a început mult mai bine și a condus cu 3-0 și 4-1, dar apoi Halep a revenit uluitor și, la fel ca în primul set, a câștigat cinci game-uri la rând și s-a impus.

Imediat după finalul meciului, Simona Halep a ținut să transmită un mesaj de apreciere pentru adversara sa:

Nu este vorba despre meciul meu azi, ci despre ea. Mă bucur că am jucat împotriva ei ultimul meci al ei. Am tremurat înaintea acestui meci, antrenorul meu poate confirma. Vreau să o felicit pentru întreaga carieră, gândește-te la ce vrei să faci.

Vă mulțumesc, mulțumesc tuturor prezenți”, a declarat Simona Halep.

Imagini superbe! Flipkens a sărutat iarba de la Wimbledon, apoi a luat-o în brațe pe Simona

Imediat după finalul confruntării din turul 2, Kirsten Flipkens a fost protagonista unor imagini superbe. Sportiva din Belgia i-a spus adio gazonului de la Wimbledon cu un sărut, apoi s-a îmbrățișat și a schimbat câteva vorbe cu Simona Halep.

Fotografiile au fost distribuite pe pagina de Twitter a turneului.

Kirsten Flipkens a cucerit un singur titlu WTA în cariera de simplu. În 2012, ea s-a impus la Quebec. În schimb, în cariera de dublu, belgianca a adunat cinci titluri WTA. Ea se mai poate lăuda cu 13 titluri de simplu cucerite în turneele ITF și două titluri în turneele de dublu.

La capitolul confruntărilor directe cu Simona Halep, Kirsten Flipkens are un palmares negativ. De 6 ori s-au întâlnit, iar jucătoarea din România s-a impus de fiecare dată în două seturi.