Simona Halep a transmis un mesaj pentru Patrick Mouratoglou, după calificarea în finala de la Toronto: „Sperăm că vom avea cât mai multe!”

Robert Zanfir 13.08.2022, 23:52
Simona Halep a transmis un mesaj pentru Patrick Mouratoglou, după calificarea în finala de la Toronto: „Sperăm că vom avea cât mai multe!”

Simona Halep s-a calificat în finala de la Rogers Cup, după voictoria dramatică cu Jessica Pegula, 2-6, 6-3, 6-4. La finalul partidei, românca nu a uitat de Patrick Mouratoglou. I-a transmis un mesaj tehnicianului francez. Cei doi se află la prima finală de la începutul colaborării.

Simona Halep este finalistă. Fostul număr 1 mondial a trecut, după un meci istovitor, de Jessica Pegula. Va fi a doua finală a Simonei la Toronto, unde a mai prins un ultim act în 2015. Tot la Rogers Cup, Simona are două trofee câștigate, dar în turneele jucate la Montreal.

Simona Halep a transmis un mesaj pentru Patrick Mouratoglou, după calificarea în finala de la Toronto

În finala de la Toronto, Simona Halep va da peste câștigătoarea dintre Beatriz Haddad Maia și Karolina Pliskova. Românca are avantaj în meciurile directe cu ambele jucătoarea.

La finalul partidei de sâmbătă, Halep nu a uitat să amintească de colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

„În primul rând, le mulțumesc că m-au încurajat nebunește azi. Am muncit pentru fiecare minge, nu am renunțat în niciun punct.

Ea e în Top 10 WTA, a fost foate greu, am jucat bine și sunt mulțumită de ce am jucat azi. A fost o provocare pentru mine. Am schimbat tactica după primul set, lovea puternic și eu nu simțeam ritmul. Am reușit să o împing în spatele terenului.

E prima noastră finală (n.r. – alături de Patrick Mouratoglou), sperăm că vom avea cât mai multe. Îi mulțumsc că mă ajută să câștig fiecare meci. Sunt onorată”, a spus Halep, la finalul meciului.

  • 259.100 de dolari este suma câștigată de Simona Halep pentru calificarea în finala de la Toronto, conform site-ului oficial WTA. Dacă se va impune în ultimul act, românca își va îmbogăți palmaresul cu un cec în valoarea de 439.700 de dolari. Victoria finală din Canada îi va aduce și 900 de puncte WTA.

După victoria obținută cu Jessica Pegula, Simona Halep s-a întors în TOP 10 WTA. Simona a urcat pe locul 9 în clasamentul live.

De asemenea, constănțeanca poate urca până pe locul 6 dacă va reuși să ridice trofeul de la Toronto.