Simona Halep, atacată în direct. „Totul se învârte în jurul lui tac-su! E singura din circuit care face lucru de cârpeală”

Marian Cărăvan 16.12.2020, 13:54
Simona Halep, atacată în direct. „Totul se învârte în jurul lui tac-su! E singura din circuit care face lucru de cârpeală”

Câștigătoare a trei turnee consecutive în 2020, Simona Halep a avut parte de critici dure pe final de an. Simona Halep a fost atacată în direct de un jurnalist care a folosit cuvinte dure la adresa campioanei.

Simona Halep, atacată în direct. Un jurnalist român nu s-a putut abține

Pe lângă cuvintele elogioase, pe care, pe bună dreptate, le merită cu prisosință, Simona Halep are parte și de critici. Un jurnalist român a analizat-o pe Simona Halep. Dincolo de sportiva Simona Halep. Iar concluzia nu este prea plăcută pentru ocupanta locului 2 WTA. Simona Halep a fost atacată în direct. A fost criticată în termeni duri. Simona Halep e considerată fițoasă și este descrisă drept o sportivă care face lucrul de cârpeală. Jurnalistul Victor Ciutacu atrage atenția asupra comportamentului Simonei Halep cu persoanele din anturajul său. Mai mult decât atât, în ecuație intră și tatăl campioanei, Stere Halep.

„Nu te-ai săturat și tu de fițele lui Halep? Voi (presa) sunteți sub nivelul intelectual și social al domnișoarei ca să vă bage în seamă, ea discută doar cu presa străină, și cu ăia doar când vorbesc frumos despre ea. Simona ar trebui să lase nasul mai jos și să nu uite de unde a plecat.

Absolut toți de-a lungul istoriei care au avut roluri mai mult sau mai puțin determinante în evoluția ei ori s-au retras scârbiți, ori spun cuvinte deloc măgulitoare la adresa ei. Sunt toți nebuni și ea singura normală? Mie mi se pare că Simonei îi lipsește un staff cu adevărat profesionist din motive de machidonism, de ținut de bani, neîmpărțit cu nimeni altcineva. E singura care stă cu doi cetățeni de cârpeală prin jurul ei și totul se învârte în jurul lui tac-su”, a spus jurnalistul Victor Ciutacu, la GSP Live.

Jurnalistul spune că nu are nimic cu Simona Halep, pe care o consideră un talent uriaș.

Simona Halep, atacata in direct
Simona Halep, atacata in direct

Simona Halep, cea mai frumoasă partidă a anului

Simona Halep încheie atipicul an 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA. Cu trei turnee câștigate în acest an, Simona Halep a avut parte de o surpriză din partea WTA. Nu se aștepta la așa ceva. În acest an, Simona Halep a disputat 23 de partide, din care a pierdut trei. Câștigătoare a turneelor de la Dubai, Praga și Roma, Simona Halep a avut parte de o mare surpriză de la WTA.

Finala de la Dubai din luna februarie, la capătul căreia Halep și-a adjudecat primul din cele trei titluri ale anului, a fost desemnată cea mai frumoasă partidă de tenis feminin din 2020.

Atunci, pe 22 februarie, Simona Halep a învins-o pe Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5), cucerind al 20-lea trofeu WTA din carieră. Disputată pe hard, finala de la Dubai a fost desemnată „cea mai frumoasă partidă a anului”.

Urmăriți Playsport.ro și pe