Simona Halep, constrânsă să revină rapid în România! Campioana noastră nu are altă opțiune

Giosanu Catinca / 24.02.2021, 16:41
Simona Halep, constrânsă să revină rapid în România! Campioana noastră nu are altă opțiune

Simona Halep, una dintre cele mai constante jucătoare din circuitul feminin, este constrânsă de împrejurări să revină cât mai repede în țara noastră după turneul de la Dubai. Cel mai probabil așa se va și întâmpla, pentru că sportiva din Constanța nu are nicio altă opțiune.

Simona Halep, constrânsă să revină rapid în România!

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a vaccinat, miercuri dimineaţă, împotriva virusului Covid-19, la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a fost prezent la Institutul Cantacuzino în momentul când s-a vaccinat locul 3 mondial. Acesta a ținut neapărat să îi mulţumească campioanei noastre pentru ce a făcut pentru România.

Am dorit să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut în toată această perioadă pentru ţara noastră, pentru faptul că este un ambasador important al României în toată lumea şi, de asemenea, am dorit să îi mulţumesc pentru gestul pe care l-a făcut la debutul campaniei de vaccinare şi anume în momentul în care dumneaiei a anunţat că doreşte să se vaccineze.”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

În plus, el crede că prin gestul ei, Simo poate convinge şi alte persoane să se vaccineze.

Cred este important ca fiecare persoană să crească, dacă vreţi, prin gestul pe care îl face, să poată la rândul ei convinge şi alte persoane să se vaccineze. Este important ca fiecare dintre noi să fim un model pentru cei din jurul nostru aşa încât să putem atinge acel obiectiv de cel puţin 70% persoane vaccinate.”, a adăugat oficialul, conform News.ro.

Simona Halep s-a vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19, la Institutul „Cantacuzino
Simona Halep s-a vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19, la Institutul „Cantacuzino” / Sursa Foto: Facebook

Campioana noastră nu are altă opțiune

După ce i s-a administrat prima doză a vaccinului anti-COVID-19, Pfizer BioNTtech, Simona a spus râzând că nici nu a simțit înțepătura de ac.

Nu am simțit nimic.”, a afirmat Halep.

La ieșirea din centrul de vaccinare, Simona Halep a făcut declarații. Jucătoarea de tenis a subliniat că speră ca tot mai multe persoane să se imunizeze împotriva noului coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Sunt bine, am avut puţine emoţii. Am venit cu sufletul deschis, sunt bine acum. Am făcut Pfizer, evident că mă voi proteja şi în continuare. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin, sper să se vaccineze cât mai multă lume. Mă linişteşte că sunt mai însiguranţă, aştept şi rapelul, sper să nu am reacţii adverse. Sper să merg şi la Olimpiadă şi să câştig medalia. Sfatul meu este să facem acest vaccin.”, a declarat Halep.

Peste 21 de zile, Simona Halep va face rapelul. Asta înseamnă că pe 17 martie va vizita din nou Institutul Cantacuzino.

După ce a renunțat la participarea la turneul de la Doha, Simona va face deplasarea la Dubai. Acolo, ea va încerca să-și apere trofeul cucerit anul trecut. Ediția din acest sezon se desfășoară în perioada 7-13 martie, astfel că Simona va trebui să revină în țară pentru rapel, înainte de a lua o pauză și a face deplasarea în SUA pentru competiția WTA 1000 de la Miami, care se va desfășura în perioada 23 martie – 3 aprilie.