FOTO EXCLUSIV Simona Halep, decizie de criză. Ce schimbare și-a făcut la vila de lux din Primăverii

George Drafta 06.03.2023, 11:17

În aşteptarea unei decizii a tribunalului independent care se tot amână, Simona Halep îşi face timp şi pentru „treburi casnice”.

După ce s-a antrenat la baza deţinută de Dinu Pescariu, sportiva de 31 de ani a mers acasă, în zona Primăverii, la bordul unui superb BMW. Constănţeanca a demarat de curând lucrări pentru amanejarea unor panouri fotovoltaice.

Acestea au fost montate deja pe acoperişul vilei sportivei. Şi îi vor permite acesteia achitarea unor facturi mai mici la energie. Chiar dacă are câştiguri impresionante din tenis, Simona a ales să facă această investiţie. La care apelează tot mai des cei care vor să îşi diminueze costurile facturilor.

Halep a avut mai mult timp să se preocupe de acest detaliu şi în contextul în care de 6 luni nu a mai fost plecată pe la turnee. Suspendarea temporară dictată de Agenţia pentru Integritatea Tenisului este în continuare în vigoare. În contextul în care o instanţă încă nu s-a pronunţat pe fond în scandalul de dopaj în care fostul lider mondial este implicat.

Taxată de vecini

Cazul Simonei Halep i-a făcut să reacţioneze şi pe jurnaliştii din Ungaria. Aceştia au atacat-o pe sportiva noastră. Considerând că niciun brand nu ar trebui să îşi mai asocieze imaginea cu o sportivă care a încercat să păcălească sistemul.

După două teste anti-doping pozitive, Simona Halep nu mai are dreptul la prezumția de nevinovăție! Totuși, în cazul ei nu se păstrează decența, în condițiile în care în joc e o miză morală, dar și materială, deoarece niciun sponsor nu este bucuros să apară în aceeași fotografie cu o fraudatoare dovedită.

După ce a fost eliminată în primul tur al turneului de Grand Slam de la New York împotriva ucrainenei Darija Snigur, Halep a anunțat că nu va mai juca în 2022 invocând oboseală psihică”, au scris cei de la Nemzeti Sport, cea mai cunsocută publicaţie cu tematică sportivă din ţara vecină.

Urmăriți Playsport.ro și pe