Simona Halep mai câștigă o luptă cu acuzațiile de dopaj. Verdict în favoarea campioanei din Constanța dat de legenda tenisului

Dragos Stefanescu 18.01.2023, 12:04
Simona Halep mai câștigă o luptă cu acuzațiile de dopaj. Verdict în favoarea campioanei din Constanța dat de legenda tenisului

Simona Halep este suspendată temporar din tenis și așteaptă cu nerăbdare judecarea cazului său de dopaj. Situația campioanei noastre a fost comentată și de legendarul John McEnroe. Acesta are încredere în nevinovăția Simonei și speră ca ea să revină pe teren cât mai repede.

John McEnroe a analizat situația Simonei Halep. ”Eu cu siguranță sper că este nevinovată”

Simona Halep este suspendată temporar din tenis, după ce a fost găsită pozitiv cu o substanță interzisă, în urma unui test anti-doping efectuat la US Open 2022. Campiona noastră așteaptă acum procesul în care va fi judecat cazul său. În aceste condiții, Simona nu poate participala momentan la niciun turneu WTA.

Situația Simonei a fost comentată și de legendarul John McEnroe. Fostul mare tenismen are încredere în româncă și speră din tot sufletul ca aceasta să nu fie vinovată și să revină pe teren cât mai repede. Totuși, McEnroe a admis că în cazul unui verdict negativ, cariera Simonei se va încheia.

Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, dacă va fi găsită vinovată.

Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus John McEnroe pentru Eurosport.

Patrick Mouratoglou și Simona Halep sunt tot mai distanți. Francezul a fost aspru criticat de fani

De la izbucnirea scandalului de dopaj al Simonei, Patrick Mouratoglou nu i-a fost alături mai deloc  româncei. Francezul a mers la Australian Open împreună cu jucătorul danez Holger Rune, pe care îl antrenează de ceva timp. Cei doi au prelungit colaborarea, care inițial fusese stabilită până la finalul anului recent încheiat. Decizia a venit după ce Simona a fost suspendată temporar din tenis.

În plus, Mouratoglou a participat recent la un eveniment monden prilejuit de premiera documentarului ”Break point”, în care sunt prezentate trăirile mai multor tenismeni importanți. Documentarul conține și interviuri cu Patrick Mouratoglou, Maria Sharapova, Paul Annacone, Chris Evert, Toni Nadal, Martina Navratilova și Andy Roddick.

Fanii l-au taxat imediat pe antrenorul francez, comparându-l cu personajele din filmul Titanic.

Întotdeauna îmi va părea genul care se strecoară în bărcile pentru femei și copii, în timp ce Titanicul începe să se scufunde”, a comentat un fan pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe