Simona Halep, mesaj de forță înaintea semifinalei la Transylvania Open: „Am uitat de durere, m-am apucat de tenis”

Robert Zanfir 29.10.2021, 19:33
Simona Halep, mesaj de forță înaintea semifinalei la Transylvania Open: „Am uitat de durere, m-am apucat de tenis”

Simona Halep (18 WTA) a trecut de Jaqueline Cristian, 6-1, 6-1, în sferturile de finală de la Transylvania Open și va juca penultimul act de la Cluj cu învingătoarea dintre Emma Răducanu și Marta Kostyuk.

Simona Halep ajunge în prima semifinală după cea de la Stuttgart, după victoria la pas cu Jaqueline Cristian. Pentru campioana de la Roland Garros și de la Wimbledon ar putea fi o semifinală cu Emma Răducanu, noua senzație din tenis.

Simona Halep, mesaj de forță înaintea semifinalei Transylvania Open: „Am uitat de durere, m-am apucat de tenis”

Simona Halep a trecut peste accidentarea de la spate, din meciul trecut. Constănțeanca a declarat imediat după meciul cu Jaqueline Cristian că este obișnuită cu durerea.

„E vorba despre tenis, nu despre încredere. Mi-am tratat spatele și mă simt mai bine. Sunt bucuroasă că am putut câștiga.

A fost mai bine azi, am simțit puțin la backhand, dar sunt obișnuită cu aceste dureri. Am uitat de durere, m-am apucat de tenis. Sunt mândră de ce am reușit azi.

Jaqueline are un viitor minunat.

Halep: „Vreau să mă bucur de tenis”

Este vorba despre încredere. Am lucrat cu antrenorii mei pentru a servi mai puternic. Să sperăm că voi continua să servesc astfel.

Este o bucurie să pot juca semifinala aici la Cluj. Mereu când am jucat acasă a fost presiune, dar am jucat mai bine. Cu Emma nu am jucat, este foarte nouă în circuit. Vreau să mă bucur de meci și o să dau totul pentru a câștiga”, a declarat Halep la finalul meciului.

Halep, a 14-a victorie în fața unei alte românce

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 10.100 dolari şi cu 110 puncte WTA. Jucătoarele eliminate în sferturi primesc un premiu de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Pentru Simona Halep a fost a 14-a victorie în faţa unei alte jucătoare din România. O singură jucătoare din ţara noastră a câştigat un meci cu Halep: Sorana Cîrstea.

Finala de la Transylvania Open se joacă duminică, 31 octombrie. Turneul se va desfășura în sala polivalentă din Cluj. Accesul spectatorilor a fost interzis în urma ultimei hotărâri a Gurvernului.

Urmăriți Playsport.ro și pe