Simona Halep, primele declarații la revenirea acasă: ”Am avut o atitudine negativă!”. Ce spune despre retragerea Serenei

Catinca Giosanu 18.02.2021, 15:16
Simona Halep, primele declarații la revenirea acasă: ”Am avut o atitudine negativă!”. Ce spune despre retragerea Serenei

Simona Halep a făcut primele declarații la revenirea acasă. Jucătoarea de tenis a mărturisit că i-a trecut supărarea după eșecul cu Serena Williams din urma cu două zile.

Simona Halep, primele declarații la revenirea acasă

Simona Halep a fost întampinată de tatăl său, Stere Halep, în momentul în care a sosit în Romania, pe Aeroportul Internațional ”Henri Coanda” din Otopeni. Numarul 2 WTA a venit îmbrăcata complet în roșu, într-un echipament asigurat de sponsorul american, Nike.

N-am apucat să citesc nimic legat de Serena, nu cred că se va retrage. A trecut supărarea după meciul cu Serena, sunt ok acum. Mă bucur că am făcut un rezultat bun, nu este un rezultat mic un sfert de finală la un Grand Slam, primul din an. Serviciul nu m-a ajutat aproape deloc la meciul cu Serena. Am avut o atitudine negativă, nici asta nu m-a ajutat atât de mult. Vreau să mă odihnesc câteva zile, apoi voi vedea. În mod normal urmează turneul de la Dubai.”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară, conform Digi Sport.

”Am avut o atitudine negativă!”

N-a fost nimic diferit la meciul cu Iga Swiatek, a fost o tensiune în plus, pentru că am pierdut la Roland Garros în modul în care am pierdut, dar am reușit să joc mult mai bine. Am vorbit cu mai mulți sportivi și toți au spus că a fost o perioadă dificilă în acele 14 zile de carantină, însă trebuie să fim recunoscători că s-a desfășurat acest Grand Slam. N-a fost ușor nici pentru organizatori, iar condițiile au fost bune.”, a mai spus Simona Halep.

Serena Williams a ratat șansa de a juca cu trofeul de la Antipozi
Serena Williams a ratat șansa de a juca cu trofeul de la Antipozi

Ce spune Simona Halep despre retragerea Serenei

Osaka a câștigat în fața Serenei Williams în 76 de minute, iar sportiva niponă se pregătește de a patra finală de Grand Slam a carierei, ea triumfând la Australian Open, în 2019, şi la US Open, în 2018 şi 2020.

De cealaltăparte, Serena (39 de ani) a ratat obținerea trofeului de Grand Slam cu numărul de 24 al carierei. Dacă ar fi câștigat, americanca ar fi egalat recordul lui Margaret Court.

N-am apucat să citesc nimic legat de Serena, nu cred că se va retrage. A trecut supărarea după meciul cu Serena, sunt ok acum. Mă bucur că am făcut un rezultat bun, nu este un rezultat mic un sfert de finală la un Grand Slam, primul din an. Serviciul nu m-a ajutat aproape deloc la meciul cu Serena. Am avut o atitudine negativă, nici asta nu m-a ajutat atât de mult. Vreau să mă odihnesc câteva zile, apoi voi vedea. În mod normal urmează turneul de la Dubai.”, a afirmat sportiva din Constanța în momentul în care a fost întrebată despre retragerea Serenei.

Osaka a mai învins-o pe Serena într-un meci extrem de important. S-a întâmplat în 2018, în finala US Open, scor 6-2, 6-4.

Urmăriți Playsport.ro și pe