Simona Halep promite un nou turneu mare: „Sper ca Patrick Mouratoglou să fie mândru!” Ce obiectiv anunță după victoria din turul 1 de la Toronto

Robert Zanfir 08.08.2022, 19:21
Simona Halep promite un nou turneu mare: „Sper ca Patrick Mouratoglou să fie mândru!” Ce obiectiv anunță după victoria din turul 1 de la Toronto

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a trecut de croata Donna Vekic (26 de ani, 82 WTA), 6-0, 6-2, în primul tur de la Toronto. Românca a declarat după meci că obiectivul ei este să revină la un nivel ridicat de joc.

Simona Halep a trecut cu bine peste abandonul de la Washington. A revenit în Canada, unde are două trofee în palmares. Și a trecut ca rapid de Donna Vekic. Doar 1 oră și 1 minut a durat partida cu croata.

Simona Halep promite un nou turneu mare. Ce obiectiv anunță după victoria din turul 1 de la Toronto

Imediat după meci, Simona Halep a declarat că vrea să ajungă la un ritm de joc caracterizat de agresivitate și de rapiditate. Românca nu a fost însoțită în Canada de Patrick Mouratoglou, dar a recunoscut că speră să îl facă mândru pe tehnicianul francez.

„A fost un bun venit foarte cald când am venit în Canada. Am jucat un tenis bun aici, sunt fericită să mă întorc și sunt fericită de cum am jucat azi.

Nu e vorba numai de rezultat, ci de modul cum am jucat. Am fost agresivă și am jucat repede, astea sunt obiectivele mele.

(Despre Patrick Mouratoglou – n.r.) Sper să fie mândru de acest meci, ultimul nu a fost formidabil. Am vorbit înainte de meci”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Cristina Bucşa sau Shuai Zhang în turul 2

În turul 2, Simona Halep va da peste învingătoarea dintre Shuai Zhang și Cristina Bucșa. Simona a câştigat Rogers Cup în două rânduri, de fiecare dată la Montreal, după finale cu Madison Keys (2016) şi Sloane Stephens (2018).

Pentru calificarea în turul 2, Simona Halep va primi din partea organizatorilor 17 mii de dolari. Turneul WTA 1000 din Canada este dotat cu premii totale în valoare de 2,697,250 de dolari.

Annet Kontaveit, în optimi, Elene Rybakina sau Cori Gauf, în sferturi, sau Paula Badosa, Petra Kvitova sau Emma Răducanu, în semifinale, ar putea fi adversarele Simonei Halep.

Dacă va ajunge în ultimul act, românca ar putea juca cu Iga Swiatek, Maria Sakkari sau Naomi Osaka.

Simona Halep va juca în cursul zilei de miercuri la Toronto, la o oră care va fi stabilită marți seară.