Simona Halep s-a ținut de glume după calificarea în sferturile de la Dubai: „A început să îmi placă tenisul” Prima reacție după victoria cu Gabi Ruse | FOTO

Robert Zanfir 16.02.2022, 21:12

Simona Halep s-a ținut de glume după victoria cu Gabi Ruse, 6-3, 6-2, din optimile de la Dubai. În sferturi, Halep va da peste Ons Jabeur, ultimul cap de serie rămas în turneu.

Simona Halep se califică în sferturile WTA Dubai pentru a patra oară. Halep a câștigat trofeul din Emiratele Arabe Unite de două ori.

Simona Halep s-a ținut de glume după calificarea în sferturile de la Dubai: „A început să îmi placă tenisul” Prima reacție după victoria cu Gabi Ruse

Simona Halep se îndreaptă spre al doilea trofeu al anului. Pentru calificarea în semifinalele de la Dubai, Halep va trebui să treacă de Ons Jabeur. Cele două s-au întâlnit în Emirate și în urmă cu doi ani.

„A fost un meci greu, s-a jucat foarte târziu, a trebuit să aștept toata ziua ca să jucăm. A fost un meci greu, dar am jucat de multe ori împotriva ei și știam ce am de făcut.

Data viitoare sper să joc mai bine. (n.r. despre meciul cu Ons Jabeur câștigat de Simona Halep în 2020). Îmi amintesc ca am avut fani extraordinari în tribune! Sper să nu mai ajungem ca în 2020 să jucăm 3 seturi”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

„M-am uitat la niște meciuri azi, pentru că a început să-mi placă mai mult tenisul. E plictisitor când trebuie să aștepți 6,7,8 ore ca să joci”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep și Gabi Ruse se felicită după optimile de la Dubai. FOTO: Playsport

Simona Halep – Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai

Simona Halep va da peste Ons Jabeur în sferturile de finală de la WTA Dubai. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum.

Prima întâlnire dintre cele două a fost în 2018, la Beijing. Atunci, Simona a fost nevoita să se retragă.

A doua întâlnire și ultima a fost acum doi ani, tot la Dubai. Atunci, Halep s-a impus în 3 seturi, scor 1-6, 6-2, 7-6.

Pentru calificarea în sferturile de la Dubai, Halep va fi recompensată cu 17.500 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Simona Halep este felicitată de fani la Dubai, după victoria cu Gabi Ruse. FOTO: Playsport
Urmăriți Playsport.ro și pe