Simona Halep se așteaptă la ce e mai greu la Kremlin Cup. „Va fi o provocare enormă”

Moldoveanu Camelia 21.10.2021, 22:21
Simona Halep se așteaptă la ce e mai greu la Kremlin Cup. „Va fi o provocare enormă”

Simona Halep se bucură de victoria din optimile de la Kremlin Cup, însă se teme de următoarea sa adversară. Campioana României și-a asigurat fanii că s-a recuperat 100% după accidentarea care a scos-o din Top 10 în acest an.

Halep se teme de viitoarea adversară de la Moscova

Simo o să se dueleze cu Maria Sakkari (Grecia, 7 WTA), cea de-a treia favorită a turneului de la Moscova. Sakkari a învins-o în optimi pe Anna Kalinskaya fără emoții, scor 6-2, 1-0. Cea din urmă a decis să abandoneze în cel de-al doilea set. De menționat este faptul că Simona Halep și grecoaica de pe locul 7 WTA nu s-au mai întâlnit până acum în nicio competiție.

Setul 2 a fost mai dificil și a ridicat nivelul de joc. Important e că n-am uitat să stau concentrată. Este important că am reușit să câștig două meciuri la rând. Îmi doresc să joc și la Cluj pentru a termina anul într-o notă pozitivă. Mă simt bine, am muncit destul de mult să fiu aici și corpul ține. Dacă joc mai multe meciuri o să vină forma pe care o aveam înainte.

A trecut ceva timp de când m-am recuperat. Acum mă simt 100% vindecată. Nu am alte dureri. Vreau doar să joc tenis și să mă bucur pe teren. Îmi face plăcere să fiu pe teren.

Da, am văzut-o evoluând în acest an. Va fi o provocare enormă pentru mine. Indiferent de rezultat sunt fericită că pot juca tenis la cel mai înalt nivel.”, a declarat Simona Halep după victoria din optimi de la Kremlin Cup.

„Atunci când pierd un meci urât le arunc”

Simona Halep a acordat un interviu, în cadrul emisiunii “500 de apropo-uri”, care este publicată pe YouTube. Acolo, a vorbit, printre altele, despre superstițiile ei și despre motivul pentru care își aruncă unele echipamente.

Am tabieturi şi am şi superstiţii înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel. Încerc să îmi pun hainele aşa cum le pun în fiecare zi când am meci, păstrez totul la fel. Chris Evert, mi-a povestit Darren, după fiecare meci îşi arunca echipamentul. Îl desfăcea din pungă, juca cu el şi apoi îl arunca. Şi a câştigat enorm. Echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct. Aşa am făcut şi la Roland Garros. Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi. Pentru că te eliberezi cumva. Ai senzaţia că dacă îl mai vezi îţi aduce aminte direct de meciul respectiv.”, a recunoscut Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe