Simona Halep face nunta. Ilie Năstase a oferit amănunte picante pentru Playsport

Autori: Catalan Alexandru, Giosanu Catinca / 30.08.2021, 17:55
Simona Halep face nunta. Ilie Năstase a oferit amănunte picante pentru Playsport

Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Anunțul oficial a fost făcut.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc mai devreme decât se așteaptau fanii sau cunoscuții sportivei din Constanța! Ilie Năstase a făcut marele anunț. Când va avea loc evenimenul mult așteptat?

Anunțul de ultimă oră al lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a anunțat în urmă cu puțin timp că Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă. Deși oamenii se așteptau ca cei doi să își oficializeze relația în anul 2022, se pare că lucrurile se vor mișca mult mai repede. Fostul mare tenismen a dat-o de gol pe sportiva de la malul mării fără să vrea.

Prietenul lui Ion Țiriac a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, data la care se va căsători Simona Halep cu logodnicul ei, Toni Iuruc.

De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, potrivit sursei anterior citate.

În momentul în care a fost întrebat ce cadou îi va oferi Simonei Halep cu ocazia marelui eveniment, fostul lider ATP a oferit următorul răspuns:

Nu ne-am decis încă ce cadou le vom lua mirilor. Mai avem ceva timp să ne hotărâm. Mă bucur pentru ei, dar nu le voi da nici un sfat legat de căsătorie, fiindcă cred ca fiecare are parte de experiența sa. Personal nu îl cunosc pe viitorul mire, așa că va fi prima dată când ne vom și cunoaște… Pot însă să vă spun că voi fi îmbrăcat în alb, în costum de general alb, mai exact. Îmi făcusem un costum alb și e cea mai bună ocazie să îl port. Ioana nu s-a decis încă la ce vestimentație va apela… Pe de altă parte, 15 septembrie va fi o dublă sărbătoare pentru mine, fiind și ziua soției. Hotărâsem să ieșim la restaurant și destinul a făcut ca la același restaurant să facă petrecerea și tinerii miri… Cred ca va fi ceva de neuitat!”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Cum s-au cunoscut Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Toni Iuruc. Pregătirile de nuntă a Simonei Halep cu Toni Iuruc sunt în plină desfășurare, în ciuda perioadei nefaste prin care constănțeanca a trecut din cauza accidentării suferite în capitala Italiei.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani într-un club din municipiul București. A fost dragoste la prima vedere între ei. Dani Caramihai este cel care le-a facut cunosțintă în clubul Fratelli din București, el fiind unul dintre proprietarii localului. De altfel, tot el le va fi și naș.

Ion Țiriac și Gică Hagi, doi oameni importanți din cariera Simonei Halep, vor fi invitați cu siguranță la nuntă.