Simona Halep și-a luat o minivacanță înaintea turneului de la Roma! Cum se relaxează: „Mereu mi-am dorit asta. A fost superb!”

Giosanu Catinca / 07.05.2021, 17:46
Simona Halep și-a luat o minivacanță înaintea turneului de la Roma! Cum se relaxează: „Mereu mi-am dorit asta. A fost superb!”

Simona Halep și-a luat o minivacanță între turneele de la Madrid şi Roma. În momentul de față, ocupanta locului trei în clasamentul mondial se află în București, unde s-a relaxat într-un mod inedit. Nu va rămâne însăs prea mult în Capitală. Eleva lui Darren Cahill va pleca mâine în Italia, unde va participa la următorul turneu.

Simona Halep și-a luat o minivacanță înaintea turneului de la Roma!

Iubita lui Toni Iuruc se bucură din plin zilele petrecute în România. ”Simo” a ales să revină în Capitală după eliminarea de la Madrid. Pentru a se destinde, campioana noastră a ales să facă alergări în jurul lacului Herăstrău. Sâmbătă, ea va pleca în Italia, unde va participa la un alt turneu. Este vorba despre turneul WTA de la Roma, unde în 2020 a reușit să devină campioană.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 29 de ani a explicat de ce a pierdut la Madrid, dar promite că la proximul turneu, cel de la Roma, pe care l-a câștigat anul trecut va arăta mult mai bine. Mai exact, campioana noastră a spus că s-a simțit obosită pe durata turneului patronat de către Ion Țiriac.

Turneu greu, am obosit destul de tare în ultimul meci. Mă simt și puțin obosită. Poate a contat și ‘bubble’ (n.r. – bulă sanitară), e foarte greu de suportat, deja devine o apăsare. Am jucat un tenis destul de bun, dar Mertens fost mai concentrată mental. Dar, am învățat destul de multe și sper să nu mai repet greșelile în următorul turneu.”, a spus Halep, într-un interviu.

Simona Halep
Halep a explicat, de curând, care a fost motivul pentru care și-a concediat antrenorul

Cum se relaxează: „Mereu mi-am dorit asta. A fost superb!”

La București, Simona Halep  se pregătește intens sub atenta îndrumare a antrenorului Darren Cahill. La un moment dat, ea a spus despre tehnician că este ”ostaticul ei”. Antrenorul australian a venit la Bucureşti şi înainte de startul sezonului pe zgură.

A doua oară într-o lună. Îi place lui Darren tot mai mult în Bucureşti?
-Da (n.r. râde)! Îi place, ne ajută şi vremea zilele acestea. S-a dus, s-a plimbat pe jos prin oraş. Îi place mult şi mă bucur că se simte bine.”, a declarat Simona Halep, potrivit as.ro.

La pregătirile Simonei Halep asistă şi Daniel Dobre. Acesta a revenit în echipa de antrenori a numărului trei mondial, în locul lui Artemon Apostu-Efremov.

Domnul Dobre o să revină la Wimbledon cu mine pentru că este plăcut. Este un om deosebit, care mereu mi-a fost alături. Îi mulţumesc că a revenit. Eu uneori am nevoie de pauze. Aşa că mă bucur tare mult că a acceptat să revină.”, a mai spus Halep.