Simona Halep, sinceră despre problemele de la începutul relației cu Patrick Mouratoglou. “Știți cu toții asta”. Cum a depășit perioada dificilă

Giosanu Catinca / 03.05.2022, 16:23
Simona Halep, sinceră despre problemele de la începutul relației cu Patrick Mouratoglou. “Știți cu toții asta”. Cum a depășit perioada dificilă

Simona Halep a făcut o serie de dezvăluiri după ce a învins-o pe Cori Gauff și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Dubla campioană de Grand Slam a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat atunci când a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou, legendarul antrenor francez care a antrenat-o ultima dată pe Serena Williams.

Simona Halep, despre începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a lucrat cu Serena Williams în ultimii 10 ani, fiind alături de ea la unele dintre cele mai mari succese reușite. Tehnicianul francez este încântat să lucreze alături de campioana noastră.

Simona Halep catalogase prima săptămână a parteneriatului ca fiind „grozavă”, însă Patrick Mouratoglou a spus că acest adjectiv reprezintă o afirmație discretă, care nu cuprinde întregul entuziasm al începutului relației dintre cei doi.

Jucătoarea noastră nu a pierdut niciun set în meciurile pe care le-a disputat până acum la turneul de la Madrid. Mulți se întreabă care este secretul succesului Simonei Halep. Ei bine, românca a spus lucrurilor pe nume.

”Nu a fost ușor, recunosc. Îmi este greu să am încredere”

După ce a eliminat-o pe Cori Gauff în optimile de finală de la Madrid Open 2022, Simona Halep a oferit câteva declarații. Ea a vorbit, printre altele, despre începutul relației cu Patrick Mouratoglou.

Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural! Nu simt că forțez nimic. Nu am schimbat nimic brusc, ci totul a venit de la sine. Este o atmosferă bună între noi, o energie bună. Mă susține foarte mult, știe că sunt o persoană foarte emoțională! Așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm.

Până acum totul merge bine! Nu a fost ușor, recunosc. Sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta! În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere. Am nevoie de confort, dar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă. Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, deci comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri. Totul se întâmplă în mod natural și deschis, așa că a putut să mă ajute imediat.”, a precizat Simona Halep, la conferința de presă de după meci.