Simona Halep urmărită de un ghinion teribil! E a treia oară când pățește asta în Florida

Bordei Radu / 24.03.2022, 19:48
Simona Halep urmărită de un ghinion teribil! E a treia oară când pățește asta în Florida

Simona Halep nu are deloc noroc atunci când vine vorba de turneul de la Miami. Sprotiva din România este la a treia retragere forțată, de la competiția din Florida. O accidentare o împiedică să atace unul din trofeele care îi lipsesc din palmares. Asta după ce, la Indian Wells, românca arătase o formă bună și atinsese faza semifinalelor.

Simona Halep, ghinion după ghinion la Miami. S-a accidentat iar și nu va concura

Jucătoarea de 30 de ani resimțea dureri și a decis să nu riște o accidentare mai gravă. Organizatorii turneului de la Miami au anunțat că Simona Halep nu poate juca.. A fost o veste proastă pentru fanii care vroiau să o vadă la treabă pe fostul lider mondial. Este pentru a treia oară și al doilea an consecutiv când nu poate participa la Miami, din cauza problemelor fizice. Și în 2014 a avut probleme în cadrul acestei competiții.

Simona spera să meargă până în finală, în acest an, după ce în 2015 și în 2019, a jucat în penultimul act, în Florida. Din păcate, va mai aștepta cel puțin un an să aibă șansa asta.

Am venit să dau tot ce am mai bun, dar din păcate o accidentare mă împiedică să fac asta. La anul sper să fie mai bine, scria românca pe contul de Facebook, anul trecut, când și-a anunțat retragerea

Profită Simona de retragerea lui Ash Barty din tenis?

Fostul lider mondial speră să își revină la timp, tocmai pentru că se apropie sezonul de zgură, unde este specialistă. Și acum a scăpat de o rivală importantă, după ce liderul mondial și-a anunțat retragerea din tenis. 

Sunt atât de fericită şi sunt atât de pregătită. Şi ştiu doar în momentul de faţă în inima mea, pentru mine ca persoană, asta este corect.

Victoria de la Wimbledon, de anul trecut, a schimbat multe pentru mine ca sportiv și ca persoană. Să câștig Wimbledon era visul meu. Iar victoria mi-a schimbat perspectiva. O parte din mine nu era satisfăcută.

După aceea a urmat Australian Open, iar victoria a fost modul perfect de a celebra cariera mea. Acum vreau să-mi îndeplinesc alte visuri.

Mi-am dat seama că fericirea mea nu depinde victorii. Contează doar să dau totul. Acum sunt fericită și împlinită. Am dat tot ce am acestui sport. Sunt foarte fericită. Pentru mine, asta înseamnă succesul.

Știu că oamenii nu vor înțelege, dar nu am o problemă cu asta. Am multe visuri, care nu implică să călătoresc prin întreaga lume și să stau departe de familie.

Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe parcurs, voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a transmis Ashleigh Barty.