Singurul român care a jucat la Dortmund, dezamăgit după eliminarea Borussiei din Champions League: ”Acolo trebuie să joci, să pui probleme”. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 08.03.2023, 16:50
Singurul român care a jucat la Dortmund, dezamăgit după eliminarea Borussiei din Champions League: ”Acolo trebuie să joci, să pui probleme”. EXCLUSIV

Borussia Dortmund a părăsit UEFA Champions League, fiind eliminată de Chelsea. Deși veneau după un parcurs perfect în 2023, germanii au fost eliminați de o echipă ce are un sezon dificil. Playsport l-a contactat pe singurul român ce a jucat la Borussia Dortmund, Marcel Răducanu.

Marcel Răducanu, dezamăgit de eliminarea lui Dortmund

Singurul român care a jucat la Dortmund, Marcel Răducanu, este dezamăgit de eliminarea favoriților săi. Acesta crede că Chelsea și-a dorit mai mult  să se califice.

De cealaltă parte, Răducanu crede că presiunea pusă de fanii lui Chelsea a contat negativ în jocul germanilor, care, deși veneau după 11 victorii la rând, nu au reușit să obțină calificarea în faza sferturilor de finală.

”Acolo trebuie să joci, să pui probleme. Chelsea a jucat acasă, cu publicul lor, pun presiune mare. Eu cred că după primele patru minute trebuia să fie 2-0.

A avut Bellingham o ocazie clară în careu,dar Chelsea a avut multe ocazii. Ăsta e fotbalul. Acum, programul e greu de tot. Ai meci cu Schalke, care și-a revenit, dacă pierzi și acolo… după ai meci cu Bayern, la ei, dacă pierzi și acolo s-a terminat campionatul.

Îmi pare rău așa, de ei, că au ieșit. Erau într-o formă bună, au câștigat 11 meciuri unul după altul.

Nu mă așteptam, Chelsea a vrut să se reabiliteze în fața publicului și au reușit”, ne-a spus Marcel Răducanu.

Ajuns la 68 de ani, Răducanu a strâns 186 de partide pentru Borussia Dortmund, marcând 35 de goluri.

Urmăriți Playsport.ro și pe