Sinisa Mihajlovic s-a întors pe teren, după ce leucemia a recidivat. Moment emoționant în Italia

Gheorghiu Dan 10.08.2022, 06:30
Sinisa Mihajlovic s-a întors pe teren, după ce leucemia a recidivat. Moment emoționant în Italia

Antrenorul Sinisa Mihajlovic (53 de ani) a oferit o nouă lecție incredibilă. El și-a făcut apariția la meciul Bologna – Cosenza, scor 1-0, în Cupa Italiei.

În martie 2022, tehnicianul Bolognei a aflat că leucemia a recidivat. Asta după ce, în 2019, a mai câștigat o bătălie cu această boală cumplită.

Sinisa Mihajlovic, din nou lângă Bologna

Sinisa Mihajlovic și-a făcut apariția pe teren la meciul Bologna – Cosenza, iar toată lumea l-a aplaudat la scenă deschisă, scrie Sky Sport.

Coșmarul antrenorului a început pe 13 iulie 2019. El a aflat atunci că suferă de leucemie acută. A fost supus unor ședințe de chimioterapie, iar apoi a beneficiat de transplant de măduvă. Mihajlovic a continuat să lucreze de pe patul de spital, iar Bologna l-a păstrat la cârma echipei.

După ce a învins boala a revenit în iarbă, spre uimirea microbiștilor din toată lumea.

În luna martie a acestui an, Mihajlovic a anunțat că boala a recidivat. El a fost internat la clinica de oncologie Sant’Orsola, dar acum s-a întors din nou lângă echipă:

„Se vede că boala asta bastardă are mare curaj să înfrunte din nou pe unul ca mine. Dacă nu i-a fost de ajuns prima lecție, atunci îi vom da alta!”, a spus Sinisa Mihajlovic, în luna martie.

Ce a spus după revenirea pe gazon

Întrebat despre cum se simte în această perioadă, antrenorul a răspuns sincer:

„Mă simt mai bine de la o zi la alta. Și iubesc atât de mult fotbalul încât uit toate problemele. Aplauzele? M-au făcut fericit.

Sunt în faza de recuperare. E nevoie de timp, dar sunt fericit și merg înainte. Nu sunt încă în formă. Mi-am stabilit un obiectiv, să ajung la 90 de kilograme înainte de Crăciun”, a transmis Mihajlovic.

Antrenorul Sinisa Mihajlovic nu și-a dorit să rateze primul meci oficial din acest sezon, iar din acest motiv și-a făcut apariția pe stadion.

VIDEO Rezumatul meciului Bologna – Cosenza