Situația umilitoare în care a fost pus președintele lui Dinamo: „Voi cere ajutorul poliției!”

George Drafta 18.12.2020, 16:10
Situația umilitoare în care a fost pus președintele lui Dinamo: „Voi cere ajutorul poliției!”

Dorin Șerdean nu este nici pe departe un personaj tratat cu respect în Ștefan cel Mare.

Faptul că  face parte din echipa investitorilor spanioli i-a creat un prejudiciu de imagine și l-a adus în dizgrația suporterilor. Câțiva dintre fanii lui Dinamo s-au luat de el la intrarea în arenă cu prilejul meciului roș-albilor contra celor de la CFR Cluj.

„Este strigător la cer ceea ce mi s-a întâmplat aseară la stadion, iar lucrurile nu vor rămâne aşa deoarece voi cere ajutorul poliției. Îi voi da pe mâna politiei pe acei indivizi, nu are rost să le dau acum numele public. M-au luat că ei sunt la Dinamo din 2000 şi că îmi arată ei.

Este adevărat că au vrut să mă dea afară din stadion, dar acest lucru nu s-a întâmplat niciun moment pentru că nu am iesit deloc din stadion, dar nu se poate așa ceva. Aseară parca zici că eram în codru, iar acolo se întâmplau acte de haiducie la adresa mea. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa”, a explicat incidentul Dorin Șerdean, pentru Pro Sport. 

Nu este prima oară când acesta acuză tratamentul suporterilor „câinilor”.

„Au venit noaptea, acum ceva timp, la uşa hotelului meu şi au bătut, adresând tot felul de amenințări. Ce înseamnă asta domnilor? Suntem în 2020. Aşa am ajuns în România? Aseară după ce nu eram lăsat să intru în stadion , am avut alte probleme. O să vedeti că poliția o să intre puternic pe fir pentru că Dinamo nu e sat fără câini.

Eu am vrut să ajut Dinamo, nici eu nu mi-am luat salariul. Tot se vorbește de prime date de suporteri. Este de apreciat acest gest, dar vreau să stiti că acele prime sunt date către club sub titlu de împrumut, iar scadența este până la 31 ianuarie 2021”, a completat șeful lui Dinamo.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe