Situație disperată pentru Florin Tănase. Căpitanul FCSB ar putea rata transferul la Al Nasr în această iarnă

Giosanu Catinca / 08.01.2022, 10:58
Situație disperată pentru Florin Tănase. Căpitanul FCSB ar putea rata transferul la Al Nasr în această iarnă

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase (26 de ani), trebuia să ajungă la Al Nasr Dubai, echipă care vrea să-l transfere. Transferul a fost amânat din cauza unor modificări care au loc în conducerea clubului din Emirate. Cei care îl reprezintă pe internaționalul român cred în continuare că arabii vor transmite oferta de 3 milioane de euro săptămâna următoare.

Transferul lui Florin Tănase, în pericol!

Transferul lui Florin Tănase de la FCSB la Al Nasr Dubai a fost amânat. Gigi Becali putea să-l lase pe jucătorul de națională să plece de la formația bucureșteană, dar pentru rezolvarea transferului trebuia să achite un comision agenţilor care intermediau tranzacţia.

Patronul roş-albaştrilor a refuzat şi a transmis că nu renunţă la niciun euro din clauză pentru că jucătorul este mult mai important pentru club.

Cei de la gsp.ro notează că arabii au întârziat să transmită oferta oficială. Aceeași sursă susține că există șanse ca mutarea să se concretizeze.

Ce urmează să se întâmple

Al Nasr Dubai și-a manifestat interesul pentru achiziționarea mijlocașului ofensiv. Oficialii formației din Emirate îi asigurase pe reprezentanții lui Florin Tănase că prețul de trei milioane de euro nu constituia o problemă. Totuși, nu au mai dat însă banii și afacerea s-a împotmolit.

Surse din anturajul celor două grupări susțin că oferta oficială și plata ar putea fi făcute la începutul săptămânii următoare.

Salariul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite

În cazul în care va ajunge în Emirate, Florin Tănase va fi plătit cu mai mult de un milion de euro pe an și ar ajunge astfel la un nivel salarial apropiat de acela pe care îl au Răzvan Marin la Cagliari sau Dennis Man la Parma.

La cei 27 de ani ai săi, căpitanul roș-albaștrilor se află în cea mai bună formă din carieră. A marcat 32 de goluri în ultimul an și jumătate, iar în 2021 a fost desemnat golgeterul campionatului. Acum, că a bifat aceste performanțe, el are ocazia de a prinde un salariu foarte bun. Fotbalistului îi va fi foarte greu să-și depășească performanțele pe care le-a înregistrat în ultimul sezon și jumătate.