Sky Italia face un anunț-șoc: ”Juve l-ar putea pierde gratis pe Drăgușin!”. Cu ce echipă e tentat să semneze

Catinca Giosanu 21.01.2021, 13:59
Sky Italia face un anunț-șoc: ”Juve l-ar putea pierde gratis pe Drăgușin!”. Cu ce echipă e tentat să semneze

Juventus vrea să îl cedeze pe Radu Drăguşin sub formă de împrumut. Cu ce echipă e tentat să semneze? Anunțul făcut de Sky Italia.

”Juve l-ar putea pierde gratis pe Drăgușin!”

Viitorul lui Radu Matei Drăgușin la Torino pare incert în acest moment. Tânărul fundaș a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Juventus, iar jurnaliştii italieni anunţă că jucătorul poate ajunge la o altă formaţie din campionatul italian.

Presa străină spune că gruparea italiană vrea să îl împrumute pe Scamacca de la Sassuolo. În acest schimb ar putea ajunge inclusiv Radu Draguşin.

Deși este dorit de mai multe formaţii din Premier League, Radu Drăguşin are mari şanse să rămână în Serie A. Nemții de la Leipzig vor să îi ofere un salariu mai mare lui Drăgușin, pentru a veni gratis în Bundesliga, arată Sky Sports.

Formațiunea italiană este în tratative cu Drăgușin pentru o prelungire de contract, astfel cele mai mari şanse sunt ca jucătorul să fie împrumutat şi nu cedat definitiv.

Cum a ajuns Drăgușin să joace în prima echipă a lui Juventus

În vârstă de doar 18 ani, Radu Matei Drăguşin a ajuns să joace în prima echipă a lui Juventus.

El și-a făcut debutul la Juventus pe 2 decembrie 2020, în duelul Juventus 3-0 Dinamo Kiev din Champions League. Între timp, internaționalul român de tineret a devenit deja o figură obișnuită în anturajul echipei de seniori.

Înainte de a ajunge la Juventus, fundașul central a evoluat pe rând la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor.

Juve l-ar putea pierde gratis pe Radu Drăgușin / Sursa Foto: Digi Sport
Juve l-ar putea pierde gratis pe Radu Drăgușin / Sursa Foto: Digi Sport

Drăgușin este ”un adevărat exemplu”

La finalul sezonului 2018/2019, Radu Drăgușin a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus!

Chiar şi prin comportamentul faţă de ceilalţi colegi, atât în timpul orelor de italiană, cât şi la alte cursuri, dă dovadă de educaţie şi colegialitate, fiind un adevărat exemplu”, au declarat cei de la Juventus, despre Drăgușin, la acel moment.

La ultima actualizare făcută de publicația de specialitate transfermarkt.com, sportivul român care evoluează la clubul italian Juventus U23 a fost cotat la 800.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe