Slavia Praga forțează transferul lui Nicoale Stanciu. Cehii îl ademenesc cu un salariu faraonic

Ștefănescu Dragoș 18.11.2022, 14:33
Slavia Praga forțează transferul lui Nicoale Stanciu. Cehii îl ademenesc cu un salariu faraonic

Nicolae Stanciu nu s-a adaptat la viața din China și vrea să revină în fotbalul european cât mai curând. Slavia Praga încearcă să profite de această situație și să-l readucă pe internaționalul român. Pentru a-l convinge să accepte oferta, cehii i-au pregătit lui Stanciu un salariu uriaș.

Slavia Praga îi oferă lui Nicolae Stanciu un salariu uriaș. Cehii vor să-l readucă pe român în această iarnă

În luna martie a acestui an, Nicolae Stanciu (29 de ani) a plecat de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns. Pentru acest transfer, formația chineză le-a plătit cehilor suma de 3,6 milioane de euro.

Nicolae Stanciu a avut evoluții excelente la Wuhan Three Towns dar se pare că nu s-a adaptat la viața din China. El a marcat 8 goluri și a oferit 7 assist-uri în cele 20 de partide jucate pentru chinezi. Internaționalul român mai are contract cu echipa din Wuhan până în 2024, însă intenționează să revină în fotbalul european chiar din această iarnă.

Gsp.ro citează surse din anturajul lui Stanciu, potrivit cărora Slavia Praga ar fi demarat deja discuții pentru transferul românului. Pentru a-l convinge să revină la Praga, șefii clubului i-au pregătit lui Stanciu un salariu uriaș, de 1,8 milioane de euro pe an. Mutarea s-ar putea concretiza în luna decembrie a acestui an, sau cel mai târziu în ianuarie 2023. Cum Wuhan Three Towns le-a plătit celor de la Slavia doar prima tranșă din suma de transfer, adică 1,2 milioane de euro, acest lucru ar putea înlesni negocierile dintre cele două cluburi.

Având în vedere și faptul că Nicolae Stanciu și familia sa s-au simțit excelent la Praga, revenirea la Slavia are șanse mari să se facă. Stanciu a evoluat pentru formația cehă în perioada 2019-2022. În această perioadă, internaționalul român a marcat 25 de goluri și a oferit 28 de pase decisive în 111 meciuri.

CFR Cluj este pe urmele lui Stanciu. Campioana României încearcă să dea marea lovitură

Un alt club care și-l dorește pe Nicolae Stanciu este CFR Cluj. Pentru a-l convinge să revină în Superliga, ardelenii i-au pregătit internaționalului român un salariu uriaș. Potrivit Spotmedia.ro, patronul Ioan Varga este dispus să-i asigure lui Stanciu un salariu anual de 500.000 de euro, plus bonusuri de performanță. Dacă Stanciu acceptă oferta, va avea cel mai mare salariu din fotbalul românesc.

Ioan Varga a anunțat că Nicolae Stanciu este în capul listei de achiziții a CFR-ului în această iarnă. Patronul campioanei României a dezvăluit că este dispus să facă un efort financiar important pentru transferul internaționalului român.

Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul.

Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Ioan Varga, potrivit Prosport.